Kimyasal mı lütfen bakar mısınız?

Lebenweise

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
854
299
Arkadaşlar bugün adet günüm dün test yaptım erken gebelik testi belirgin çizgi çıktı ama belirgindi. Bir gün sonra yani bugün yaptım daha da silik olmuş . Sizce neden? Kimyasal mıdır?

İdrar birikimi de önemli eğer su falan içtiyseniz idrar az beklemişse seyreliyor beta hcg. Tavsiyem kaset testlerle yapmaniz. Bu erken gebelik testleri güvenilir degil. Insallah kimyasal degildir.

İdrar birikimi de önemli eğer su falan içtiyseniz idrar az beklemişse seyreliyor beta hcg. Tavsiyem kaset testlerle yapmaniz. Bu erken gebelik testleri güvenilir degil. Insallah kimyasal degildir.
Çok teşekkür ederim. 4 saat önce su çok içmiştim ondan mı oldu bilemedim. Transfer için bekliyordum inşallah benimledir mucizem

Canım merhaba. Benden tavsiye erken gebelik testi yapma. Varsa normallerde de çıkar. Adete 9 gün kala normal testte öğrendim ben. Erken gebeliklerde yanılma olabilir. İnşallah bebeğin seninledir

İlk kaset test ve erken gebelik testini birlikte yapmıştım. Kaset testte hayalet çizgi vardı, erken gebelik silikti. 5-6 gün boyunca erken gebelik testini tekrar ettim çizgi koyulaşmadı en son bir kaset test yaptım 2. çizgi 1. den bile koyuydu.

Bu erken gebelik testlerinin koyuluklarına aldanmamak lazım. Değerim 270 ken bile silik göstermişti

X