Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün adet günüm dün test yaptım erken gebelik testi belirgin çizgi çıktı ama belirgindi. Bir gün sonra yani bugün yaptım daha da silik olmuş . Sizce neden? Kimyasal mıdır?
İdrar birikimi de önemli eğer su falan içtiyseniz idrar az beklemişse seyreliyor beta hcg. Tavsiyem kaset testlerle yapmaniz. Bu erken gebelik testleri güvenilir degil. Insallah kimyasal degildir.
İdrar birikimi de önemli eğer su falan içtiyseniz idrar az beklemişse seyreliyor beta hcg. Tavsiyem kaset testlerle yapmaniz. Bu erken gebelik testleri güvenilir degil. Insallah kimyasal degildir.
Canım merhaba. Benden tavsiye erken gebelik testi yapma. Varsa normallerde de çıkar. Adete 9 gün kala normal testte öğrendim ben. Erken gebeliklerde yanılma olabilir. İnşallah bebeğin seninledir
İlk kaset test ve erken gebelik testini birlikte yapmıştım. Kaset testte hayalet çizgi vardı, erken gebelik silikti. 5-6 gün boyunca erken gebelik testini tekrar ettim çizgi koyulaşmadı en son bir kaset test yaptım 2. çizgi 1. den bile koyuydu.
Bu erken gebelik testlerinin koyuluklarına aldanmamak lazım. Değerim 270 ken bile silik göstermişti