• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal mı dış gebelik mi???

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.244
12
358
Diğer
Kızlar değerlerimi önceden de yazmıştım.. bana fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim, çünkü moralim çok bozuk.. doktorlar izleyip göreceğiz diyorlar...dış gebelik yaşayan arkadaşlar tedavisi nasıl, belirtileri nelerdi, kimyasal gebelik yaşayanlar sizin belirtileriniz nelerdi, nolur yardım edin...benim transferden sonra 10. gün kanamam başladı ve neredeyse 10 gün sürdü, çok şiddetliydi, şimdi yok, herhangi bir belirtim de yok...
12. gün:42,2
14.gün:43,8
15.gün:20,5
18.gün:7
22. gün:17
24.gün:31
26.gün:53,6
çok korkamaya başladımmmmkafamçokkarıştı:1shok:senağlama:a015:

gecmiş olsun
eğer bir düşüp bir yükseliyorsa dış gebelik olabilir.
kimyasal gebelik hk. bilgim yok.
dr ne diyor?

ben dış gebelik yaşadım değerlerim 23,, 22,, 128,,, 125,, 336,, 400,, şeklinde yavaş yavaş ilerledi en sonunda 2000 lere ulaştığında usg de görünmedi ve laparoski ile alındı.

cnm yaaaa nedennnn offfffffff
nasılsın demıcem ama ıyı olmaya calıs arkadasımmmm
bılıyorsun ben ıkısınıde yasadım kımyasalda dıs gebelıkteeeee
ınsallah kımyasaldır saglıksız bır gebelık oldugu kesın ama ınsallah kımyasaldır cnm arkadasımmm

peki kızlar bu dış gebelikteki hcg değerlerinizi bana yazarmısınız? hep yükseldi mi sizin?
benim yazdığım gibi bir inip bir çıktı, öyle çok yüksek değerler yok.. ama anlaşılamadı ve çok uzun sürdü.. dış gebelik olup olmadığı ne kadar zamanda belli oldu sizin?tarnsferden kaç gün sonra yani?

cnm benım
Alahım bıran once sonuclandırsın ısallah bende 1 ay çekmıştım sonucunu ne oldugunu bılmeden Allah yardımcın olsun

değerımm 1.500 gemeden dr bişii soleyemedı bna belkı sağlıksızdır düşer dedı belkıde dış gebelık dedi değerın 1.500 geçtıgınde bellı olucak dedı ve oylede oldu zatn artık keseyı gormemız lazım dediler ancak kese yoktu dış gebelık o zaman dendı bana değerım azda ola yukselıyordu hemen laporoskopi oldum ve sonuc evt dış gebelıkmiş

9.gun / 24
11.gun / 71
13.gun / 126
15.gun/ 158
17.gun / 236
19.gun / 301
21.gun / 442
23.gun /648
25.gun / 986
27.gun / 1378
29.gun/ 1782
ve transfer olalı 1 ay oldu haylen kese yokkk acil amelıyata girmiştim

Hcg snucun çıktımı cnm merak ettım ????

Son düzenleme:
çıkmadı daha arkadaşım..
akşamüstü çıkacakmış...buarada senin değerler hep yükselmiş, 1500 olup da kese olmayınca tehlike var demek değil mi? işte sanırım benim o kadar yüksek olmadığı için bakacağız diyorlar, inşallah sıfırlanır inşallah

hcg sonucum 28 çıktı kızlaaar, içim tam olmasa da rahatladı,başka bir doktora gittim, dış gebelik değil korkulacak birşey yok dedi, kimyasal da değilmiş tam olarak...enbriyo hücreleri çoğalmış, ilerlemiş ama durmuş, yani tutunamamış gibi birşey, şuan hala devam ediyor bazı hücreler çoğalmaya ama sağlıksız, o yüzden vücut atar dedi... zaten kahvemsi akıntı başladı

dış gebelikte değer artarmış, 1000lere çıkarmış doktorun dediğine göre...muayenede de öyle bir bulgu çıkmadı, bayağı rahatladım aslında.. şimdi tetkikler yapılacak, yeni tedaviye başlamadan bayağı tetkik yapılacak dedi ama nelere bakacak bilmiyorum henüz

dış gebelikte değer artarmış, 1000lere çıkarmış doktorun dediğine göre...muayenede de öyle bir bulgu çıkmadı, bayağı rahatladım aslında.. şimdi tetkikler yapılacak, yeni tedaviye başlamadan bayağı tetkik yapılacak dedi ama nelere bakacak bilmiyorum henüz

çok geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.ben 1 kez kimyasal gebelik yaşadım. değerim 278 di 12.günü,14.günü 34 e düşümüştü dr.kimyasal gebelik demişti.hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlünün muradını versin .

gecmis olsun canim demekki sagliksiz ama hucre cogalmasi var ins bir dahsina saglikli bir gebelik elde edersin

kızlar benim durumum hala netleşmedi, artık sabretmekten başka da yapacak birşey kalmadı son değerim 28di, sonra tekrar 31 oldu, yarın tekrar bakılacak da buarada adet günüm de geçti, kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar ya da dış gebelik sonrasında adetiniz ne zaman oldu?

adet olamamak da geriyor insanı zaten beta-hcg düşsün diye beklemek ayrı, bunu beklemek de ayrı stres oldu

Allah yardımcın olsun dervis inşallah hakkında hayırlısı olur.değerin yükselmediğini falan biliyodum.2 günde bir 2 kat olması gerektiğini falan.ama hiç değerin sürekli değiştiğini görmemiştim doğrusu.herşeyin başı sağlık iyi olmana sevindim.

kahverengi akıntı başlamışsa kimyasal gebelikle sonuçlanacaktır sanırım

bende bunu 2 kere yaşadım gerçi benimki 3 kere yükselip bir kere de düştü değerler ama
kahverengi akıntı ardından kanamaya dönüyor
geçmişler olsun

pınary inşallah dediğin gibi olur, kahverengi akıntı 12 gündür var gerçi, ama artık normale dönmeyi şu an herşeyden çok istiyorum... şimdi tekrar kan verdim, bakalım ne olacak? sitede değeri benim gibi olan da bulamadım.. ooof ooff

canım çok geçmiş olsun herşeyden önce ilk önce kendi sağlığımız bitanem rabbim tez zamnda sana hayırlısını yaşatsın inşallah:Saruboceq:

son değerim 16, ama hala adet olamadıım, sıfırlansın artık Allahım nolur...
canım senle degerlerim çok benziyor o zaman ne olmuştu hatırlıyor musun?
02.02.2015=52
03.02.2015=64
05.02.2015=113
06.02.2015=66
08.02.2015=41 burada kırmızı kanama başladı bundan önce k.rengi lekelenme vardı
10.02.2015=43
13.02.2015=56
15.02.2015=55 tekrar k.rengi lekelenme

Back