Kimyasal hamilelik mi?

serena0774

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
13
0
16
Antalya
Kızlar normalde 20 mayısta adet olmam gerekiyodu 23 yani bugun az az kanamam başladı.Olmam gereken gün evde test yaptım fazlada beklemedım heralde negatif diye attım dün atmak için baktığımda 2 çizgi vardı ama bugunde kanamam başladı sizce kimyasal hamilelik mi çizgi çokta silik değildi belli oluyodu başından böle bişi geçenler yardım lütfen...(

canım inşallah kimyasal değildir.korkma ben geçirdim kimyasal gebelik ben de hiç idrarda çıkmamıştı. Yanlız idrar testleri 3 5 saat sonra çizgi çift oluyor kendiliğinden. Ben de de olmuştu akşam yapmıştım tekti sabah atmak için aldığğımda çiftti. Sevinip bir tane daha yapmıştım ama tekti. Bozuluyormuş testler zamanla testler. l

cnm çok geçmiş olsun sanada umarım söylediğin gibidir bende bi düşük geçirdim şimdi inan yoğurdu üfleyerek yiyorum belkide dediğin gibi testler sonradan öyle oluyodur.Hakkımızda hayırlısını nasip etsin rabbim

5 dk' dan sonra testler okunmamalı..yanlıs kanıya varılabilir.tekrar test yapsan?belki gebelık vardır ve lekelenmen oluyordur

kızlar o kadar stres yapmışımki bakın siz görün anlayın halimi aynı mesajı yazıp 2 kere göndermişim serozi seninde diğer konunu az önce okudum umarım hamilesindir . cevap verenlerede çok teşekkür ederim bugün testi yaptıktan sonra sonucu yazıcam burdan doktorumuda testten sonra arıycam dua edin kızlar isteyen herkeze nasip etsin rabbim

evet bi test daha yapmalı kafamda soru işareti kalmaz en azından sağol cnm

çok geçmiş olsun arkadaşım. Seni çok iyi anlıyorum. İçini rahat tut. Bende adet kanamasından farklı renkte ve yapıda gelmişti. Sen iyisi dediğin gibi yap tekrarla

Hüsran kızlar dün doktorumla görüştüm normal adet kanaması dedi neyse morelimizi bozmak yok hazirana işallah bu arada herkezin kandili kutlu olsun dualarımız kabul olsun...:)

canım hayırlısı olsun inşallah hazirana olur. Seninde kandllin mübarek olsun

merhaba arkadaslar, araniza bende yeni katiliyorum.ben ocak ayinda bi dusuk yapmistim ve bu ayda kimyasal bir gebelik gecirdim.adetimden iki gun sonra idrar testim pozitifti fakat belli blirsiz.ve toplam dortgun gectigindede kanamam geldi.doktora gittim ve kan testi istemisti ilk testte pozitif ciksada ikincisi cok dusmustu.neyse hayirlisi boyleymis.allah tum bebek isteyenlere saglikli sihhatli sorunsuz zahmetsiz cocuk sahibi olmayi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…