• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal hadım

Sizce çocuk tacizcilerine ve katillerine ne ceza verilmeli?

• Kimyasal Hadım

OY: 3 7,1%
  • İdam

OY: 29 69,0%
  • Ağırlaştırılmış müebbet hapis

OY: 10 23,8%
  • 40 yıl hapis cezası

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    42

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
798
https://www.sabah.com.tr/gundem/2018/07/02/bozdagdan-kimyasal-hadim-aciklamasi-devreye-sokacagiz

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta AK Parti Sarıkaya İlçe Teşkilatı'nı ziyareti sırasında, cinsel istismar konusunda alınacak tedbirlere değindi. Ankara Polatlı'da 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın öldürülmesinin bir vahşet olduğunu belirten Bozdağ, şöyle konuştu: "Hükümet olarak bu tür cinayetleri önleme konusunda ciddi tedbirler aldık. Önümüzdeki dönemde bu tedbirleri tekrar gözden geçirip, cezaları daha da artıracak adımlar atacağımızı açıklamıştık. Yeni dönemde bu konularda cezaları daha da artıran adımları atacağız. Cinsel kastrasyon (kimyasal hadım cezası) dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle devreye sokacağız." açıklamasını yaptı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bizim erkeklerin en büyük korkusu ölüm değil erkek olmama korkusu

bir yazı okumuştum AIDS li kadınlar hasta olduklarını söylüyorlar da bizim Türk erkekleri ise" bize bir şey olmaz Atın ölümü arpadan olsun "Diyorlarmış
O yüzden hadım daha etkili olur gibi geliyor bence gerçek hadım ve damgalanma olsa daha iyi olur

Bence bizim erkeklerin en büyük korkusu ölüm değil erkek olmama korkusu

bir yazı okumuştum AIDS li kadınlar hasta olduklarını söylüyorlar da bizim Türk erkekleri ise" bize bir şey olmaz Atın ölümü arpadan olsun "Diyorlarmış
O yüzden hadım daha etkili olur gibi geliyor bence gerçek hadım ve damgalanma olsa daha iyi olur
Sadece cinsellik dürtüsü olsa kimyasal hadım derdim.

Ancak miniklerin katilleri aynı zamanda işkenceci.
Eylül'ün katili iki kez köpeğe tecavüzden ceza almış.

Cinsellik ilaçlarla azaltılsa bile çocuklara başka fiziksel zarar vermelerine engel olabilir mi?

Kayseri'deki üvey anne erkek çocuğunu oklavayla istismar etmişti.

Bu kadın da tacizci, kimyasal hadım cezası verilir mi? Sanmıyorum.

Bir süre öldürülmemesi işkence çektirilmesi taraftarıyım . Ölümü hak etmiyorlar...
Üstten yüksek enerjili ışık vereceksin ve sıcak hava taş taşıtacaksın. Alacaksın böceklerin arasında atacaksın feromon sürüp. Saçlarını kazıyacak sonra hayvan derisi yapıştıracaksın kafasına. Kıl dönmesi olacak delirecek her an. Kaynatacaksın, yakacaksın. Her türlü deneyi yapacaksın. Öldürmeyeceksin, süründüreceksin. O yavrunun kahkaha seslerini dinleteceksin. Köpeklerin havlamalarını. Çıldırtacaksın. Başına da dikeceksin babayiğit dilsiz bir cellat. Kara zalim olanlarından. Sürekli izleyecek bunu. Doktorlar yapay doku üzerine çalışırken elini kolunu kesip götürecek çalışma için. İlaçlar ilk bunlara verilecek.

Hadımla idamla olacak iş değil bunlar. Kaldı ki kimyasal hadım geldi diye sevinemeyiz sadece belli bir süre etkili ilaçlar kullanılacak yasalarına göre. Yani para kaybından başkası değil. Güzel vatandaşlarıma bedava vitamin hapı versinler daha mantıklı fikir.

Bence kimyasal hadim ve agirlastirilmis muebbet hapis cezasi olmali aslinda ben iranin yonteminide begeniyorum vucudu gomup halk icinde taslayarak olduruyorlar

Bence kesınlıkle çare değil .
Kimyasal hadım oldukta sonra daha da saldırganlaşacaklar. Bu seferki saldırma amacı tecavuz olamaz beklı ama öldürme olur.
En güzel o şeylerini koparıp ölmelerini izlemek. !!!!

Bir süre öldürülmemesi işkence çektirilmesi taraftarıyım . Ölümü hak etmiyorlar...
Üstten yüksek enerjili ışık vereceksin ve sıcak hava taş taşıtacaksın. Alacaksın böceklerin arasında atacaksın feromon sürüp. Saçlarını kazıyacak sonra hayvan derisi yapıştıracaksın kafasına. Kıl dönmesi olacak delirecek her an. Kaynatacaksın, yakacaksın. Her türlü deneyi yapacaksın. Öldürmeyeceksin, süründüreceksin. O yavrunun kahkaha seslerini dinleteceksin. Köpeklerin havlamalarını. Çıldırtacaksın. Başına da dikeceksin babayiğit dilsiz bir cellat. Kara zalim olanlarından. Sürekli izleyecek bunu. Doktorlar yapay doku üzerine çalışırken elini kolunu kesip götürecek çalışma için. İlaçlar ilk bunlara verilecek.

Hadımla idamla olacak iş değil bunlar. Kaldı ki kimyasal hadım geldi diye sevinemeyiz sadece belli bir süre etkili ilaçlar kullanılacak yasalarına göre. Yani para kaybından başkası değil. Güzel vatandaşlarıma bedava vitamin hapı versinler daha mantıklı fikir.
Ah canım.
İşkence etseler de içimiz soğumaz ki.

Öldürüldüğü zaman dünyadan bir pislik eksilmiş olacak.

Kuzuyu yaşatmadı ama kendisi de geberdi diye bir nebze içimiz ferahlar belki.

Bence kesınlıkle çare değil .
Kimyasal hadım oldukta sonra daha da saldırganlaşacaklar. Bu seferki saldırma amacı tecavuz olamaz beklı ama öldürme olur.
En güzel o şeylerini koparıp ölmelerini izlemek. !!!!
Bence de.
Sonuçta ilaç verilecek ve kimbilir nasıl yan etkileri olacak.
Belki seri katile çevirecek o pislikleri.

• Beğen
Reactions: H E
Bence hadım düşünene, meğilli olana verilmeli. Uygulayanın cezası bu kadar basit olamaz. Direk idam edilmeli.

Bence hadım düşünene, meğilli olana verilmeli. Uygulayanın cezası bu kadar basit olamaz. Direk idam edilmeli.
Fiile geçmezse hukuken suç değil ki.

Arkadaşlar tecavüz edip öldürdükten sonra hadım olsa ne olur ki ? Öldürdükleri gibi ölsünler..!!!
Hatta misilleme olmalı bence.

Mağdura ne yaşattıysa aynısı yaşatılmalı (işkence, taciz vs ne varsa)
Ondan sonra idam edilmeli.

Yardımcı olan yakınlarına da müebbet verilmeli.

Biliyorum, gönül düşünceside cezalandırılsın istiyor. Fiili elbette idam olmalı bana göre.
Asıl kızdığım nokta katillerin ailelerinin bu sapıklara kucak açması, gizlemesi.

Onlara da öyle bir ceza verilmeli ki insanlar suçluyu saklamaktan korkmalı.

Sadece cinsellik dürtüsü olsa kimyasal hadım derdim.

Ancak miniklerin katilleri aynı zamanda işkenceci.
Eylül'ün katili iki kez köpeğe tecavüzden ceza almış.

Cinsellik ilaçlarla azaltılsa bile çocuklara başka fiziksel zarar vermelerine engel olabilir mi?

Kayseri'deki üvey anne erkek çocuğunu oklavayla istismar etmişti.

Bu kadın da tacizci, kimyasal hadım cezası verilir mi? Sanmıyorum.
Niye diretiyorlar anlamıyorum . İdam getirmek bu kadar zor mu ? Yalnız sadece idamla da olmaz .bir ay işkence sonra idam .

Kimyasal hadım çözüm değil maalesef...dürtüyü yok etmiyor...sapıklık öldürme dürtüsü baki kaldıkça yöntem değisir sonuç değişmez...

Müebbet hücre...idam benim içimi soğutmaz.. kimse ile asla görüşmemek ,dışarı çıkmamak üzere müebbet...zamanla duyacağı tek ses kendi sesi olur ve eninde sonunda o ses gerçeği bağıra çağıra söyler...sonu muhtemelen ya delirme ya da basarılı olursa intihar olur...kendi cezasını kendisi verir pis kanları kimsenin eline bulaşmaz...

Yalnız önce kendimizi eğitmek zorundayız...erkek çocuklarını yetiştirmeyi ögrenmek zorundayız...koçum paşam diye sevmekten bir an önce vazgeçmek zorundayız...

Niye diretiyorlar anlamıyorum . İdam getirmek bu kadar zor mu ? Yalnız sadece idamla da olmaz .bir ay işkence sonra idam .
İşkence insan haklarına aykırı derler.

İdam gelsin yeter ki cezaevinde işkence edenler olur mutlaka.

Back