Gebeliğe Hazırlık kimyasal gebelikten sonra

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berna9035

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.662
1.746
333
İzmir
merhaba
normal sat im 22 aralikti. ocak ayinda kimyasal grbelik gecirdm ve 30 ocamta kanamam oldu. bugun yani 19 subatta kahverengi lekelenmem oldu bu ne olablr arkafaslar. dr a sordm agzndan cimbizla laf aliniyor yeniden mi b hcg baktirmaliim diorm baktir istersen demis. baska bisey demiyo varmi bunu yasayan
buarada korunmadik. hemen hamile kalmis olablrmiim bole bir belirti verirmiydi.
veya kimyasal gebelik en son deger 2.5 a dusunce kanama baslanmsti ordan kalma bi kalinti vs olablrmi

Kimyasallla alakası yoktur ara kanama olabilir beta ya baktır istersen

kimyasal gebelik bende geçirdim bundan 1 sene önce doktora gittim ve bana 3 ay ilişkiyi önermedi bunu her doktor söyler zaten çunku rahim ve yumurtaliklar yeni bi gebelige hazır değil dedi beklemen lazim dedi daha sonrakasimda tekrar gittim muayene oldum ve folik asit yazdı bana kullanmaya başladım 2 ay boyunca ilacı biraktiktan iki ay sonra hamile kaldim suan 1 aylığız yani demem oki acele etmeyin doktora gitmeyide ihmal etmeyin kontrollerinizi yaptirin rahim içi kontrollerinizi yaptirin allahim isteyen herkese versin sizde en kisa zamanda hayirli haberler alirsiniz insallah

bana dr hic birsey solemedi galiba dr umu degistirmeliyim

bana dr hic birsey solemedi galiba dr umu degistirmeliyim
Doktor degısıkligi yapabilirsin evet her doktor bir olmuyor canım bide yumurtlama gunlerini takip et adetinle beraber normalde yumurtlama gunleri 16.gunde oluyo adetin duzensizsse bile say bnimde kimyasal gebelik gecirdikten sonra duzensiz oldu hep adetim ama folik asit kullandiktan sonra düzeldi hamile kalmak istedigin zaman doktora git muayeneni ol her ihtimale karşi

Bunun bi yerleşme kanaması olma ihtimali de var demi. Belkide gereksiz panik yapıyorum. Akşama b hcg testi yapmaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…