Aşılama Kimyasal Gebelikten Sonra Tekrar Aşılama Yaptıran varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Derman38

Çok Şükür"
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
90
532
33
Merhaba Bayanlar Ben kimyasal gebelik geçiyorum Şuanda Kimyasal gebelikten sonra nasıl bir tedavi yöntemi uuyguladiniz merak ediyorum Yardımcı olur musunuz?

Canım benim doktorunla bunu konuştunmu.Çünkü nedenini bulması önemli.Gerçi kullandığımız aşılama ya da tüp bebek ilaçları bile kendi başına kimyasal gebelik için etkenmiş.Yani k.gebelik riskini arttırıyorlarmış.Onun dışında bir bilgim yok maalesef sadece bir keresinde kendimde k.gebelikmi geçiriyorum korkusundan araştırırken karşıma İbrahim Saraçoğlunun bir videosu çıktı ,bir bayan 2 kere k.gebelik geçirmiş hocaya soruyordu oda doktoruyla bu durumu görüşmesini ve de nedeni tüplerin darlığından kaynaklanıyorsa yanlış hatırlamıyorsam 21x2 günlük brokoli kürü yapılabileceğini söylemişti.

Pazartesi görüşücem canım bu konuyu Rabbim kimseye yasatmasin çok sancılı geçti dayanilcak gibi değildi Hastanelik oldum bunca acının gozyasinin bi mükafatı vardır elbet hayırlısı buymus ne diyelim..

Ay canım benim ya çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun tatlım ya.Şuan nasılsın araştırdın mı internetten hiç?İnşallah bir daha yaşamazsın.Bu arada beni sana yazdığım brokoli kürü dış gebelik içindi.Özür dilerim karıştırdım isimleriniO daha kötü birşey Allah kimseye göstermesin.

Amin canım benim Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah bu gün biraz daha iyiyim yarın doktora gidip görüşücem inşallah bir daha yaşamam bunları. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…