• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra normal hamile kalanlar

Gelartikmelegim21

Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin 😂
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
264
215
18
30
Merhaba kizlar ben ikinci defadir kimyasal gebelik geçiriyorum üst üste ilk dusugum 2 Nisan'da oldu sonrasında hiç adet olmadım 9 Nisan'da kan verdim sonuç 15 çıktı dün tekrar kan verdim 7ye düşmüş o kadar üzgünüm ki hiç çocuğum olmicakmis gibi geliyo kimyasaldan sonra sağlıklı çocuk doğuran varmı bide nasıl bı tedavi gördünüz lütfen bilgilendirin beni çok kötüyüm 😭😭😭

Merhaba kizlar ben ikinci defadir kimyasal gebelik geçiriyorum üst üste ilk dusugum 2 Nisan'da oldu sonrasında hiç adet olmadım 9 Nisan'da kan verdim sonuç 15 çıktı dün tekrar kan verdim 7ye düşmüş o kadar üzgünüm ki hiç çocuğum olmicakmis gibi geliyo kimyasaldan sonra sağlıklı çocuk doğuran varmı bide nasıl bı tedavi gördünüz lütfen bilgilendirin beni çok kötüyüm 😭😭😭
Canım acaba bi iki ay ara mı verseniz? O sırada vitamin eksikliğin vs varsa toparlasan. Ben de yaşıyorum biliyorsun ama vardır bunda da bir hayır diyorum. Daha ilk denememizde bu durumla karsilastik. Hemen umutsuzluga kapilmamak lazim. Insanlar neler yasiyor kolay degil ama tevekkul ve tedbir öneriyorum . İnsallah bi kaç ay icinde saglikli ilerleyen gebelik haberleri paylasiriz birbirimizle. Stres yok sakiiinnnnnn🤗💓

Canım acaba bi iki ay ara mı verseniz? O sırada vitamin eksikliğin vs varsa toparlasan. Ben de yaşıyorum biliyorsun ama vardır bunda da bir hayır diyorum. Daha ilk denememizde bu durumla karsilastik. Hemen umutsuzluga kapilmamak lazim. Insanlar neler yasiyor kolay degil ama tevekkul ve tedbir öneriyorum . İnsallah bi kaç ay icinde saglikli ilerleyen gebelik haberleri paylasiriz birbirimizle. Stres yok sakiiinnnnnn🤗💓
İnşallah cnm yarın özel hastaneye gidicem bakalım doktor ne dicek

Ümitsizliğe kapılma lütfen,sağlıklısını yaşarsın inşallah en kısa zamanda.. bebeğini kucağına almadan toprağa verrnler var,hareketlerini hissedip kaybedenler var, acıları kat kat olanlar var,onları düşünsene canım daha zor durumları,lütfen sende sakin ol,yıprAtma kendini,dilerim Allah tan şu mübarek günlerde sen ,ben,bizim gibi anne olmayı bekleyn tüm hAnımların duası kabul olur..mutluluktan ağladığımız günlerimiz olsun..

Ümitsizliğe kapılma lütfen,sağlıklısını yaşarsın inşallah en kısa zamanda.. bebeğini kucağına almadan toprağa verrnler var,hareketlerini hissedip kaybedenler var, acıları kat kat olanlar var,onları düşünsene canım daha zor durumları,lütfen sende sakin ol,yıprAtma kendini,dilerim Allah tan şu mübarek günlerde sen ,ben,bizim gibi anne olmayı bekleyn tüm hAnımların duası kabul olur..mutluluktan ağladığımız günlerimiz olsun..
Amin cnm inşallah

Hormonlarina baktir derim bende 1 kez gecirdim ondan tam 1.5 sene sonra hamile kaldim meger prolaktinim yüksekmis.drlar ciddiye bile almamisti kendim kür buldum yaptim simdi hamileyim Allahin izniyle
Bı kere baktirmistim normal dedi doktor hormonlar için zaten adetlerimde çok düzenli 28 günde bir oluyorum 5 gün sürüyo hiç korunmadm evleneli 1 buçuk yıl oldu ilk defa geçen ay hamile kaldım normal yollardan kimyasal gebelikti üstüne hiç adet görmeden bidaha hamile kaldım yine kimyasal yarın doktora gidicem inşallah bı sorun yoktur normal hamile kalabilirim tekrar

cnm ben evleneli 9 ay oldu be 9 ayda 1 bos gebelik ve 2 kimyasal gebelik yasadim arka arkaya ama hicbir tedavi gormedim sadece folik asit kullandim ve suan 9+3 gunluk hamileyim ve bebegim saglikli kalp atisinida duydum cok sukur korunmadim hicbir tedavide gormedim insallah seninde en kisa zamanda olur cnm uzme kendini ve kesinlikle kafaya takipta sikinti yapma allaha sukret ve dua et bol bol

Merhaba, 1 senelik evliyim. 5 aydan beri çocuk için uğraşıyoruz. Yaşım 35. Düzenli regli oluyordum 28 günde bir. Bebek denemelerimiz başladığından beri reglim çok düzensiz. Bir ay 25 gün diğer ay 23 sonraki ay normalde dönüyor 28. Neyse, bu ay ise ilk defa 10 gun geçti regli günümü, idrar testi yaptım pozitif çıktı. Doktordan randevu aldık. Doktora gideceğimiz gün sabah regli ağrısı başladı ve kanamam oldu. Kimyasal gebelik yaşamıştım. Ultrasonda görünmedi. Kan aldılar değerlerime bakmak için. Bu hep böyle mi devam edecek artık diye ümitsizliğe kapiliyorum. Bir dahaki ay yine mi düşük yapacağım. Kimyasal gebelik yasayıp sonrasında hamile kalıp sağlıklı hamilelik yürütenler var mı aranizda?

Back