Kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız?

umay123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
4
2
Kızlar selam , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , bu ay normal adetimi gördüm. Bebek için tekrar denemeye başlayacağız ama ister istemez tedirgin oluyorum acaba yine kimyasal olur muyum, tutunma olur mu olmaz mı diye. Var mı böyle bir durum yaşayan sonrasında hamile kalan?

Canim bende kasim ayinda kimyasal gecirdim suan regle 5 gun kaldi. Sen kimyasaldan sonra yumurtlama takip ettin mi? Insallah gebe kalirim bu ay bizler gibi kimyasal gebelik geciren kiz kardeslerime umut olur

Canım ben takvim üzerinden yumurtlama takibini yaptım adetim gecikmisti testim negatif çıktı dün de regl oldum zaten :KK43: umarım senin bebişin vardır inşallah benimde olur , isteyen herkesin olur 🙏🏻 kimyasaldan sonra hamile kalanları çok duydum , ama süreçleri nasıl gidiyor yorum gelirse daha açıklayıcı olur bizim için 💜

Evet insana umut oluyor. Benim cok yakinimda yengemin basina gelmisti. Saglikli bir gebelik gecirdi canim yegenim suan 3 yasinda rabbim bizlere de nasip etsin. Amin

Kızlar selam , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , bu ay normal adetimi gördüm. Bebek için tekrar denemeye başlayacağız ama ister istemez tedirgin oluyorum acaba yine kimyasal olur muyum, tutunma olur mu olmaz mı diye. Var mı böyle bir durum yaşayan sonrasında hamile kalan?
Rabbim bakabilecek ve isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin bende bir kimyasal yaşadım ondan şubat ayinda sonra ağustosun 1 inde hamile olduğumu öğrendim kendini rahat bırak biliyorum çok zor ama düşünme ben vazgectigim bıraktığım anda hamile olduğumu öğrenmiştim hatta tatil için otel falan ayarlamıştık ama hamile olunca çok bulantılı ve kötüydü gidememiştik şimdi bu yaz evladımla tatili iple çekiyorum ben sağlıkla kucağıma aldım bile pamuğum şimdi 9. Ayina girecek rabbim herkese evladını bağışlasın uzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsin ❤️❤️

Aminnnn Allah sağlıklı ömürler versin bebişinle beraber , umarım bende benim gibi olanlarda en kısa zamanda tadar bu duyguyu 💜

X