Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız?
- Konu Sahibi umay123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Canım ben takvim üzerinden yumurtlama takibini yaptım adetim gecikmisti testim negatif çıktı dün de regl oldum zaten umarım senin bebişin vardır inşallah benimde olur , isteyen herkesin olur kimyasaldan sonra hamile kalanları çok duydum , ama süreçleri nasıl gidiyor yorum gelirse daha açıklayıcı olur bizim için
- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Rabbim bakabilecek ve isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin bende bir kimyasal yaşadım ondan şubat ayinda sonra ağustosun 1 inde hamile olduğumu öğrendim kendini rahat bırak biliyorum çok zor ama düşünme ben vazgectigim bıraktığım anda hamile olduğumu öğrenmiştim hatta tatil için otel falan ayarlamıştık ama hamile olunca çok bulantılı ve kötüydü gidememiştik şimdi bu yaz evladımla tatili iple çekiyorum ben sağlıkla kucağıma aldım bile pamuğum şimdi 9. Ayina girecek rabbim herkese evladını bağışlasın uzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsinKızlar selam , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , bu ay normal adetimi gördüm. Bebek için tekrar denemeye başlayacağız ama ister istemez tedirgin oluyorum acaba yine kimyasal olur muyum, tutunma olur mu olmaz mı diye. Var mı böyle bir durum yaşayan sonrasında hamile kalan?
Beta en yüksek kaça çıkmıştı canım. Ben de henüz kese görünmeden beta 400 ken kanamam başladı 2 hafta oluyor ancak atabiliyorum. Hatta dış gebelik sandılar. Korkuyorum hamile kalabilir miyim? tekrar aynı şeyi yaşar mıyım? Bu siteden umut olsun diye sürekli konu okuyorum.Kızlar selam , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , bu ay normal adetimi gördüm. Bebek için tekrar denemeye başlayacağız ama ister istemez tedirgin oluyorum acaba yine kimyasal olur muyum, tutunma olur mu olmaz mı diye. Var mı böyle bir durum yaşayan sonrasında hamile kalan?
haziran 2'de kimyasal gebelik yaşadım. ondan sonra her ay denedik ama gebelik oluşmadı. ben de çok üzülüyorum. Bebeğimiz olmayacak mı diye düşünüyorum. Bir tane kadın doğum doktoruna sordum kimyasal gebelik yaşamam hamile kalabildiğimin göstergesi olur mu diye o da biz kimyasal gebelikleri gebelikten saymıyoruz dedi. Sizlerin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
- 7 Nisan 2024
- 84
- 62
- 3
- 39
Gebelikten saymıyoruz ne demek acaba .kimyasal gebelikte yumurtanız döllenir bunu dahi yaşamayan çok insan var ayrıca tüm olay rahim de gerçekleşmiş sadece bebek tutunanamıştır.Çok şükür ki hamile kalabiliyorsunuz.Aynı durumu yaşadım güvendiğim doktor yorumu şu oldu ya “bebek sağlıksızdı yada rahim de sıkıntı var” doğa zayıf olanı eliyor sistem bu! Ben daha önce hsg çektirmemiştim hiç onu çektirmeni tavsiye etti.ultrasonda rahim şeklimden emin olamadı ileri de aynısını yaşamayalım diye. Sizde rahim şekli normal mi veya perde olup olmadığını anlamak için düşünebilirsiniz. Moralinizi yüksek tutun inşallah en kısa zamanda kolaylıkla bebeklerimize kavuşuruzhaziran 2'de kimyasal gebelik yaşadım. ondan sonra her ay denedik ama gebelik oluşmadı. ben de çok üzülüyorum. Bebeğimiz olmayacak mı diye düşünüyorum. Bir tane kadın doğum doktoruna sordum kimyasal gebelik yaşamam hamile kalabildiğimin göstergesi olur mu diye o da biz kimyasal gebelikleri gebelikten saymıyoruz dedi. Sizlerin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Benim yeni oldu kimyasal acaba kimyasal dan sonra doktora gitinizmi ne kadar korunmak gerekir yada gerekmezmiKızlar selam , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , bu ay normal adetimi gördüm. Bebek için tekrar denemeye başlayacağız ama ister istemez tedirgin oluyorum acaba yine kimyasal olur muyum, tutunma olur mu olmaz mı diye. Var mı böyle bir durum yaşayan sonrasında hamile kalan?
Merhaba bende geçirdim değerim 1200 deyken kese görünmeden düştü kanamam başladı kimyasal oluyor herhalde kimyasaldan sonra korunamk gerekirmiCanim bende kasim ayinda kimyasal gecirdim suan regle 5 gun kaldi. Sen kimyasaldan sonra yumurtlama takip ettin mi? Insallah gebe kalirim bu ay bizler gibi kimyasal gebelik geciren kiz kardeslerime umut olur
Amin inşallah yaa banada umut olduda benim en son kimyasal geçirdim onadan önce iki kurtajim boş gebelik den acaba korunmamiz gerekiyormuRabbim bakabilecek ve isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin bende bir kimyasal yaşadım ondan şubat ayinda sonra ağustosun 1 inde hamile olduğumu öğrendim kendini rahat bırak biliyorum çok zor ama düşünme ben vazgectigim bıraktığım anda hamile olduğumu öğrenmiştim hatta tatil için otel falan ayarlamıştık ama hamile olunca çok bulantılı ve kötüydü gidememiştik şimdi bu yaz evladımla tatili iple çekiyorum ben sağlıkla kucağıma aldım bile pamuğum şimdi 9. Ayina girecek rabbim herkese evladını bağışlasın uzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsin
Şimdi kimyasaldan sonra korunma.gerekirmiKızlar selam , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , bu ay normal adetimi gördüm. Bebek için tekrar denemeye başlayacağız ama ister istemez tedirgin oluyorum acaba yine kimyasal olur muyum, tutunma olur mu olmaz mı diye. Var mı böyle bir durum yaşayan sonrasında hamile kalan?
- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Ayni sekilde ben de gecirdim kimyasal ve ayni yorumu aldim doktorumdan. Denemeye devam dogru zamani bekliyor bebegimiz :)haziran 2'de kimyasal gebelik yaşadım. ondan sonra her ay denedik ama gebelik oluşmadı. ben de çok üzülüyorum. Bebeğimiz olmayacak mı diye düşünüyorum. Bir tane kadın doğum doktoruna sordum kimyasal gebelik yaşamam hamile kalabildiğimin göstergesi olur mu diye o da biz kimyasal gebelikleri gebelikten saymıyoruz dedi. Sizlerin bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
- 1 Kasım 2024
- 517
- 197
- 18
Iki cok iyi doktora gittim her ikisi de normal karsiladi ve hic bir teste gerek olmadigini soyledi. Tekrarlamasi durumunda ancak bakilabilkr dediler. Bunu her kadin mutlaka yaşarmiş ama anlamayabilirmis. Cunku cogu kimyasal gebelik regl gecikmesinden en gec 10 gun icinde regl olarak atiyor.Gebelikten saymıyoruz ne demek acaba .kimyasal gebelikte yumurtanız döllenir bunu dahi yaşamayan çok insan var ayrıca tüm olay rahim de gerçekleşmiş sadece bebek tutunanamıştır.Çok şükür ki hamile kalabiliyorsunuz.Aynı durumu yaşadım güvendiğim doktor yorumu şu oldu ya “bebek sağlıksızdı yada rahim de sıkıntı var” doğa zayıf olanı eliyor sistem bu! Ben daha önce hsg çektirmemiştim hiç onu çektirmeni tavsiye etti.ultrasonda rahim şeklimden emin olamadı ileri de aynısını yaşamayalım diye. Sizde rahim şekli normal mi veya perde olup olmadığını anlamak için düşünebilirsiniz. Moralinizi yüksek tutun inşallah en kısa zamanda kolaylıkla bebeklerimize kavuşuruz
Korunup korunmayın diye doktorunuz bilgi vermesi lazım ben kürtaj olmamıştım kanama ile betam düştü ve sıfırlandı zaten çok düşük bi degerdi sonra regl oldum korunmamıza gerek duymamıştı doktorumuz ama bi arkadaşımın başına gelmişti sizin gibi boş gebelikti kürtaj olmuştu,kürtaj sonrası 3 ay korunmuştu diye hatırlıyorumAmin inşallah yaa banada umut olduda benim en son kimyasal geçirdim onadan önce iki kurtajim boş gebelik den acaba korunmamiz gerekiyormu