Kimyasal gebelikten sonra kanama ve lekneme bittikten sonra cinsel ilişki olur mu?

Sevimsizpamukseker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
766
20
24
İki hafta dolmadan mesela geçen hafta pazar düşük oldu şimdi ise hafifi bulanık renkte lekenme var bu lekneme de biterse beyaz akıntı gelirse korunmalı şeklide olacak ilişki olur mu?
Rahim Ağzı kapanmış mıdır?
Cuma günü muayene için gideceğim
Mesela düşük olduktan mesela 13. gün filan ya da 12. Gün
Yemine derim libodum iki katına çıktı niye anlamadım
Kusura bakmayın ama gerçek

Bence tamamen bittiyse olabilir

Lekelenme bitti ise sorun olmuyor

Bitti hepsi bitti ama içime başlamadan ilişki yaşıyoruz ama dün bana bak sanki aktı gibi dedi bana peşet ile sildim bir şey gözükmedi şu an biraz tedriginim acaba hamile kaldım mı diye iki ay korunma verdi
Kaç haftalıkkken düşük yaptın ? Bende 2 ay önce kimyasal geçirdim kanamam bittikten sonra korunmasız ilişki yaşadık doktor kendi haline bırakalım hamilelik olursa olur dedi ama o ay olmadı bu ay da rahim dinlendiği için femara tedavisi aldım

Biri 5 haftalık altıya yakındı ben iki defa yaşadım ikincisi 6 haftalıktı
Ama bugün bana kan sulandırıcı ile folik asit verdi vitamini eksikliğilinden ve kan pıhtılaşmasindan olur dedi

Biri 5 haftalık altıya yakındı ben iki defa yaşadım ikincisi 6 haftalıktı
Ama bugün bana kan sulandırıcı ile folik asit verdi vitamini eksikliğilinden ve kan pıhtılaşmasindan olur dedi
Bende de kansızlık var acaba bende o sebepten mi düşük yaptım ? , hormon düzensizliğin yada herhangi bir rahatsızlığın var mı

Bende de kansızlık var acaba bende o sebepten mi düşük yaptım ? , hormon düzensizliğin yada herhangi bir rahatsızlığın var mı
Tiorid var ama ondan değil
dahiliye doktoru o kadar yüksek değil ondan olmaz demişti
Kansızlıkta yapabilir işte yeteri ki kadarı kan olmadığında vücut bebek alıyor biraz zaman sonra almıyor ve düşüyor
Pıhtılaşma da aynı hamile kalabiliyorum ama altı haftalık ve ona yakın olunca düşüyor

Genetik test yaptırdın mı

Prezervatif nedir? Neden ve nasıl kullanılır? Diye bir bilginiz var mı?
Biliyorum ama dedim gibi bilmiyordum sandım ki geri çekilme ile de hamile kalınmaz diye meğersem öyle değilmiş bilseydim zaten ben gider aldırdım yada eşim alırdı şimdi ne olacak peki?
Geri hamililik oluşursa sıkıntı olur mu rahime vücuda filan
Ne olacak şimdi inşallah olmamaştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…