• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelikten sonra hamilelik suphesi

Berna9035

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
1.662
1.746
333
İzmir
arkadaslar bugun son adet tarihimin uzerinden 28 gun gecti. ve erken gebelik testi yaptim cift cizgi. taniyanlar bilir 2 ay once kimyasal gebelik gecirmistim. simdiyse cok korkuyorum. napicam allahaskna yardm edin. nasil gidip kan vericem etrafta karantina doluyken. ya yine aynisini yasarsam napcam

Kimyasalı yaşamışsın zaten. Eğer gidecekse ne yapsan tutamayacağını çok iyi biliyorsun. Sakin kal, olması gereken olacak. Zaten şimdi kan versen bile usg için en az 1 hafta bekletecekler.
idrar testleriyle koyuluk takibi yapılabilir belki. Ama oda yıpratır stresi devam ettirir bence. Sakin kal bebeğin için. Yemene içmene, hareketlerine duyarlı ol. Elinden geleni yaparak 1-2 hafta bekleyebilirsin diye düşünüyorum. Ben olsam öyle yapardım yani :)
Selametle ve sağlıkla devam etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️

arkadaslar bugun son adet tarihimin uzerinden 28 gun gecti. ve erken gebelik testi yaptim cift cizgi. taniyanlar bilir 2 ay once kimyasal gebelik gecirmistim. simdiyse cok korkuyorum. napicam allahaskna yardm edin. nasil gidip kan vericem etrafta karantina doluyken. ya yine aynisini yasarsam napcam
Korkma benimde ilk hamileliğim kimyasal gebelik ti 2 ay sonra sen gibi kaldım şu an 6 aylık oldu ama tabi hastaneye falan gitmek sıkıntı özel hastaneye gitmeni tavsiye ederim daha güvenli bence

Eğer kan testi yaptırmayacaksan eve 4-5 tane gebelik testi alıp iki gün arayla koyulaşmayı kontrol edebilirsin. Tabi normal gebelik testini diyorum, diğerleri çok maliyetli olur.
Muayenede görülmemesi de çok normal erken farketmissin daha kese görülmez ki.
Sakin olmaya çalış dinlen evde insallah güzel olur herşey 😊

O kadar erken gözükmez zaten ultrasonda. Kanla bakılması lazım. Sağlık ocağında kan verip takip edebilirsin.

Eğer kan testi yaptırmayacaksan eve 4-5 tane gebelik testi alıp iki gün arayla koyulaşmayı kontrol edebilirsin. Tabi normal gebelik testini diyorum, diğerleri çok maliyetli olur.
Muayenede görülmemesi de çok normal erken farketmissin daha kese görülmez ki.
Sakin olmaya çalış dinlen evde insallah güzel olur herşey 😊

Evet lila haklı.
Koyulaşma artması demek hcgnin artması demek sonuçta. Bu şekilde hastaneye gitmeden yani en azından bir süre gitmeden takip edilebilir.

Back