Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor kontrolleri yapılırsa sonuç çıkar bence canımSelam kızlar,
Geçen yıl ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Tam 1 yıl geçti ama tekrar hamile kalamadım.
Genelde kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar çok olmuş. Ama böyle bir durum yaşayan oldu mu
Yapılıyor hiç bir sorun yok. Şubat ayında tüp bebek yapıldı oda negatif oldu tutmadıDoktor kontrolleri yapılırsa sonuç çıkar bence canım
Ovulasyon takibi yapıyor musunuzYapılıyor hiç bir sorun yok. Şubat ayında tüp bebek yapıldı oda negatif oldu tutmadı
Ağustos ve eylül ayında iki kere üst üste kimyasal geçirdim folik ve b12 değerim düşük çıktı şusn ikisinide kullanıyorum ve tıbbı genetik bölümüne gittim kan pıhtılaşması vs varmı dıye ocak ayında sonucum cıkıcak tavsiyem vitamin kullanmanız bunların eksikliği sağlıklı gebeliğe engel oluyormuş benim bir çocugum var suan 2. İstiyoruz inşallah kısa zamanda olurSelam kızlar,
Geçen yıl ekim ayında kimyasal gebelik geçirdim. Tam 1 yıl geçti ama tekrar hamile kalamadım.
Genelde kimyasaldan sonra hemen hamile kalanlar çok olmuş. Ama böyle bir durum yaşayan oldu mu
Beta 1000i görmeyen gebelikler kimyasal oluyor. Kese olmuyor ya da gelişmiyor kanamayla atılıyorXKızlar merhaba kimyasal gebelik nasıl oluyor
Benim adet günüm bugun ama 2 gün önceden çift çizgiyi gördüm beklemedeyim sizce ne zaman kan vermem gerekirBeta 1000i görmeyen gebelikler kimyasal oluyor. Kese olmuyor ya da gelişmiyor kanamayla atılıyorX
HemenBenim adet günüm bugun ama 2 gün önceden çift çizgiyi gördüm beklemedeyim sizce ne zaman kan vermem gerekir
Kimyasal olur diye korkum bar
Belirtin mi var?Kimyasal olur diye korkum bar
Hayır ama korkuyorum işte daha kanda vermedimBelirtin mi var?
Yani bu tarz durumlarda olumlu düşünmekte önemlidir. Korkunun faydası yokKimyasal olur diye korkum bar
Merhaba ben de haziran ayında dış gebelik geçirdim. 6 ay yasak dedi ama ben bu hafta kan testi verdim ve pozitif çıktı. Ama çok korkuyorum tekrar edecek diye doktora gitmeye bile cesaretim yok. Lütfen bir akıl verin banada bulantı ve kasık ağrım var evet ama kasık ağrım bazen çok şiddetli oluyoBelirtin mi var?
Evet haklısın bugun kan vericem sabredemiyorumYani bu tarz durumlarda olumlu düşünmekte önemlidir. Korkunun faydası yok
Neyden korkuyorsunuz anlayamadım. Hamile misiniz değil misiniz bunu dahil bilmiyorsunuz ve gitmiyorsunuz hastaneye!Merhaba ben de haziran ayında dış gebelik geçirdim. 6 ay yasak dedi ama ben bu hafta kan testi verdim ve pozitif çıktı. Ama çok korkuyorum tekrar edecek diye doktora gitmeye bile cesaretim yok. Lütfen bir akıl verin banada bulantı ve kasık ağrım var evet ama kasık ağrım bazen çok şiddetli oluyo
Merhaba ben de haziran ayında dış gebelik geçirdim. 6 ay yasak dedi ama ben bu hafta kan testi verdim ve pozitif çıktı. Ama çok korkuyorum tekrar edecek diye doktora gitmeye bile cesaretim yok. Lütfen bir akıl verin banada bulantı ve kasık ağrım var evet ama kasık ağrım bazen çok şiddetliBelirtin mi var?
Neyden korkuyorsunuz anlayamadım. Hamile misiniz değil misiniz bunu dahil bilmiyorsunuz ve gitmiyorsunuz hastaneye!
lütfen hastaneye gidin ve kan testi verin. Rabbim herşeyin en iyisini ve en hayırlısını verir. Lütfen ve lütfen gidin. İlerde daha pişman olmadan ben ne yaptım demeden gidşiddetlikork
Korkum şu yakın zamanda dış gebelik geçirdim tekrarlama ihtimali çok yüksek. Evet 6 haftalık kese göründü dün ancak çok şiddetli bir kanamam var ve dişük ihtimalim yüksek.Neyden korkuyorsunuz anlayamadım. Hamile misiniz değil misiniz bunu dahil bilmiyorsunuz ve gitmiyorsunuz hastaneye!
lütfen hastaneye gidin ve kan testi verin. Rabbim herşeyin en iyisini ve en hayırlısını verir. Lütfen ve lütfen gidin. İlerde daha pişman olmadan ben ne yaptım demeden gidin.!!!