arkadaşlar ben bir buçuk ay kadar önce kimyasal gebelik geçirdim ancak hp değeri düştüğü için kürtaja gerek duymadı ancak sıkıntı şu ki tam bi adet kanaması görmedim en son ocak 20 de adet olmuştum hp değeri düşerken çok az kanamam oldu ama hala normal kanama olmadı şimdi tekrar doktora gitmedim korkuyorum kötü bir şey diyecek diye.lütfen fikri olan varsa paylaşabilir mi dr. Gitmemekle yanlış yaptığımı biliyorum ancak korkuyorum
arkadaşlar ben bir buçuk ay kadar önce kimyasal gebelik geçirdim ancak hp değeri düştüğü için kürtaja gerek duymadı ancak sıkıntı şu ki tam bi adet kanaması görmedim en son ocak 20 de adet olmuştum hp değeri düşerken çok az kanamam oldu ama hala normal kanama olmadı şimdi tekrar doktora gitmedim korkuyorum kötü bir şey diyecek diye.lütfen fikri olan varsa paylaşabilir mi dr. Gitmemekle yanlış yaptığımı biliyorum ancak korkuyorum
Canım ben de 17 Şubat'ta kimyasal gebelik nedeniyle düşük yaptım, doktor 40 güne kadar süre vermişti regl için. Tam 39. günde reglim başladı. Senin kimyasal gebeliğinde 1,5 ay kadar önce olduğuna göre, bu aralar adet olman gerekiyor.Senin yerinde olsam 1-2 daha bekler ve olmazsa doktora giderdim.
Kimyasal gebelik sonrasında regl günlerinin değiştiği ve hatta ovülasyon tarihlerinin de değiştiği bilgisini vermişti doktor.
Canım bende aynı sorunu yaşıyordum.15 Şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım ve hala adet olamamıştım.Bugün doktora gittim.Kist oluşmuş.Adet söktürücü verdi,onu kullanıcam.Adet olunca da tekrar doktora gideceğim.Bence hiç bekleme git doktora...