• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten ne kadar sonra hamile kaldınız? Nasıl sonuçlandı? önerileriniz nelerdir?

Bir kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi bu süreç sonrası neler yaşadınız?
İlk denememizde bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonra araştırdım genellikle kimyasal gebelikten sonra kısa süre içinde hamile kalınıyormuş zaten. bu durum sağlıklı olduğunun hamile kalmanın mümkün olduğunun bir göstergesiymiş aynı zamanda. 2 ay sonrada hamile kaldım zaten.

Benim de ilk gebelik kimyasaldi. Kürtajla alındı. 3 ay korunun dedi doktor. Korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım

Ben 3 ay önce kimyasal geçirdim hiç korunsadım peşine hamile kalamadım. Şuan hamileyim . Daha çok yeni ama degerim yükseliyor geçenkinde 15 i geçmemişti şuan. Regl e 3 gün kala 195 , dua edin bana

Şubatta kimyasal yaşadım bende, nisanda tekrar hamile kaldım doktorum eğer istiyorsan bebek korunma şuan hormonların çok iyi dedi, zor bir süreç düşük ama elden gelen bişey yok maalesef. Ayrıca kimyasaldan sonra hemen hamile kalınabilir ve büyük oranda sağlıklı gebelik olur bir sorun yoksa

Şubatta kimyasal yaşadım bende, nisanda tekrar hamile kaldım doktorum eğer istiyorsan bebek korunma şuan hormonların çok iyi dedi, zor bir süreç düşük ama elden gelen bişey yok maalesef. Ayrıca kimyasaldan sonra hemen hamile kalınabilir ve büyük oranda sağlıklı gebelik olur bir sorun yoksa
İnşallah hemen bu Y kalırız ya.o kadar heveslendik ki yasal oldu

Bir kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi bu süreç sonrası neler yaşadınız?
benim geçen sene ilk gebeliğim kimyasaldı.
Evde test yaptım 10 gün sonra ilk dokor randevumuza gidecektik. Randevuya 1 gün kala önce silik sonrada normal kanamam oldu.Apar topar acile gittik. Keseyi göremediler. elimde kan testide yoktu sadece evde yapılan idrar testi vardı.
Kimyasal gibi duruyor dediler.Diğer gün çok yoğun ve şiddetli kanama geçiridm o sırada düşmüş tamamiyle dediler.
Kürtaj süreci v.s olmadı çünkü ortada kese yoktu. Adet gibi geçireceksin bu süreci rahim temiiz 1-2 ay sonra tekrar olur dedi doktorumuz.
Biz ben etkilendiğim için 6-7 ay hiç düşünmedik bebek.
Sonrasında planlı gebelik istedim 3-4 ay olmadı .Doktora gittim Tiroit değerim yüksek çıktı. Bu değer vücütta prolaktin yani süt hormonunu yükselmiş.Vücudum kendini hamile sanmış. Tiroit ve prolaktin için ilaç verdi doktorum 1,5 ay sonrasında gebelik oluştu. şimdi 15 haftalığınz

İlk denememizde bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonra araştırdım genellikle kimyasal gebelikten sonra kısa süre içinde hamile kalınıyormuş zaten. bu durum sağlıklı olduğunun hamile kalmanın mümkün olduğunun bir göstergesiymiş aynı zamanda. 2 ay sonrada hamile kaldım zaten.
Iyi guzelde 2 senedir deniyorduk hamile kaldim ogrendim 3 gun sonra kaybettim. yasim 41 amh 0.49 bidaha nasil olur ki insallah olur

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben bu ay ovulasyon testi kullandım 14. Gün ama hala ovulasyon testi tam kizarmadi

Eklentiler

• 16884887272804673317991899201325.jpg
    16884887272804673317991899201325.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 47
  • 16884887603732995996536041769689.jpg
    16884887603732995996536041769689.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 79
Benimde ilk gebeligim kimyasaldi. Doktor üç ay korunun dedi. 5 ay sonra hamile kaldım. Hem eşim hem ben folik asit kullandık hamile kalmadan önce.

Back