- 17 Haziran 2023
- 1.033
- 2.536
- 53
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
Bir kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi bu süreç sonrası neler yaşadınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denememizde bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonra araştırdım genellikle kimyasal gebelikten sonra kısa süre içinde hamile kalınıyormuş zaten. bu durum sağlıklı olduğunun hamile kalmanın mümkün olduğunun bir göstergesiymiş aynı zamanda. 2 ay sonrada hamile kaldım zaten.Bir kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi bu süreç sonrası neler yaşadınız?
Bende şuan kimyasal geçiriyorum adetim başladıBir kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi bu süreç sonrası neler yaşadınız?
Zor bı süreç çok ağladım ama yapacak bir şey yok üzülmek fayda etmiyorBende şuan kimyasal geçiriyorum adetim başladı
En azından gebe kalabiliyorjm diye düşündüm açıkçasıZor bı süreç çok ağladım ama yapacak bir şey yok üzülmek fayda etmiyor
Kesinlikle öyleZor bı süreç çok ağladım ama yapacak bir şey yok üzülmek fayda etmiyor
İnşallah hemen bu Y kalırız ya.o kadar heveslendik ki yasal olduŞubatta kimyasal yaşadım bende, nisanda tekrar hamile kaldım doktorum eğer istiyorsan bebek korunma şuan hormonların çok iyi dedi, zor bir süreç düşük ama elden gelen bişey yok maalesef. Ayrıca kimyasaldan sonra hemen hamile kalınabilir ve büyük oranda sağlıklı gebelik olur bir sorun yoksa
Sağlıksız gebelikler böyle oluyor, o şekilde düşünün belki biraz ferahlık olurİnşallah hemen bu Y kalırız ya.o kadar heveslendik ki yasal oldu
benim geçen sene ilk gebeliğim kimyasaldı.Bir kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi bu süreç sonrası neler yaşadınız?
Iyi guzelde 2 senedir deniyorduk hamile kaldim ogrendim 3 gun sonra kaybettim. yasim 41 amh 0.49 bidaha nasil olur ki insallah olurİlk denememizde bende kimyasal gebelik yaşamıştım. Sonra araştırdım genellikle kimyasal gebelikten sonra kısa süre içinde hamile kalınıyormuş zaten. bu durum sağlıklı olduğunun hamile kalmanın mümkün olduğunun bir göstergesiymiş aynı zamanda. 2 ay sonrada hamile kaldım zaten.
Sonrasındaki gebeliginiz sağlıklı mı? Ben hala çok korkuyorum Aynı şeyleri yaşarım diyeBenimde ilk gebeligim kimyasaldi. Doktor üç ay korunun dedi. 5 ay sonra hamile kaldım. Hem eşim hem ben folik asit kullandık hamile kalmadan önce.
Sağlıklıydi canm hiç korkma. 7 yaşında şuan oğlum. Ne hamileyken ne doğumdan sonra bir sorun yaşamadık cok şükür. Ama o korkular illaki oluyor. Içini ferah tut sen.Sonrasındaki gebeliginiz sağlıklı mı? Ben hala çok korkuyorum Aynı şeyleri yaşarım diye
Yaaa çok teşekkür ederim içimi ferahlattiniz. Allah uzun ömürler versin yavrunuza .Sağlıklıydi canm hiç korkma. 7 yaşında şuan oğlum. Ne hamileyken ne doğumdan sonra bir sorun yaşamadık cok şükür. Ama o korkular illaki oluyor. Içini ferah tut sen.
Merhaba ben 2 kere geçirdim gen testi istediler rahim bağışıklığım yüksek imiş sanırım ıgneye baslicaklar bide kan sulandiriciBir kimyasal gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi bu süreç sonrası neler yaşadınız?
Yaa umarım sağlıklı olur bebeğiniz tedaviniz sonuç verirMerhaba ben 2 kere geçirdim gen testi istediler rahim bağışıklığım yüksek imiş sanırım ıgneye baslicaklar bide kan sulandirici