Kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalmak

Bir sorum daha olacak beta değeri 5885,80 li çıktı ve bence 4,5 buçuk haftalık bir bebeğe göre fazla bir miktar böyle araştırınca genelde ikiz gebelikler böyle olurmuş bilenler veya fikri olanlar lütfen yazsınnnnn

Oncelikle hayirli olsun bende gecen ay kimyasal gecirdim bu ay kasiklarimda batmalar oluyor insallah senin gibi hamileyimdir merak ettimmde adetinden 12 gun gecmisya düşük yaptigin tarihimi baz aldin yoksa normal her ay adet oldugun tarihimi

Ben düşük yaptığım tarihi baz aldım ama dün doktorum dedi ki o adet kanaması değildi sen en son bir önceki ay adet olmuştun ama yinede ben düşüğün başladığı günü baz aldım ve testlerim net çıktı eğer günün geçtiyse 10 günden fazlaysa normal kaset testlerden yapabilirsin çünkü erken gebelik testleri daha küçücük olsa bile gösteriyor ve insan şaşırıyor asıl olan kaset test onda net bir çizgi varsa en az 4 haftalıktır

Benimde dusuk yaptigim tarihi baz alirsam daha 6 gun var bende onu baz almayi dusunuyorum en az dusuk yaptigim tarihe gore 1 hafta gecerse test yapicam gene uzulmemek icin

Benimde dusuk yaptigim tarihi baz alirsam daha 6 gun var bende onu baz almayi dusunuyorum en az dusuk yaptigim tarihe gore 1 hafta gecerse test yapicam gene uzulmemek icin
Sana gerçekten uzun suredir çocuk bekleyen biri olarak söylüyorum ki geçtiğimiz ay gebeliğe çok sevinmiştim daha bir hafta olmadan kimyasala çevirdi ve düşük yaptım çok üzüldüm çok bekliyordum istiyordum çünkü ama o düşükten sonra dedim ki uzun bir süre istemiyorum ve çocuğu aklımdan çıkardım asla aklıma dahi gelmiyordu baza altı kaldırdım derin temizlik vs ve sonuç şuan 5 haftalık hamileyim ve asla beklemiyordum demem o ki kafandan sildiğin an sana ait olan seni buluyor ve daha güzeli nasip oluyor.. Umarım sözlerimi yanlış anlamıyorsundur ama kafandan çıkar gününü bile hesaplama bu arada ben uzun süre düşüğün üstüne adet olmayınca ve aşırı idrar çıkınca dedim ki ne oluyor yani ben günümü bile hesaplamadım sonradan baktığımda 12 gün geçmişti ayy çok uzun yazdım muhakkak oku umarım sana iyi gelir

Ayni seyleri yasiyoruz canim benim bende uzun suredir cocuk sahibi olamiyorum hatta bu ay aşilama olucaktim doğal yolla olmasi imkansiz geliyordu aklimdan tamamen cikarmistim asilamayi bekliyorken gecen ay kimyasalda olsa hamile ooldugumu ogrenmistim. Ama tabi bu basima gelince tekrardan umitlendim gene olurmu diye. Senin adina cook sevindim rabbim saglikla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin bekledigin gunlere degsin cok hayirli bi evlat olsun insallah ki eminim oyle olucaktir Rabbim bekletiyorsa bi bildigi vardir

çok teşekkür ederimm umarım sağ salim gelir bir kalp atışını duysam dünyalar benim olacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…