Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet kanaması gibi mi geldi ,bende kahverengi hafif pembe lekelenmeler varNormal adet tarihimden 10 gün sonra olmustum
Teşekkür ederim geçmiş olsunLeke sonrası normal kanama oldu eskisine göre koyu renkliydi ama diğer adetlere gorede daha sancılı
Benim de beta 34tü. 3gün sonra 13 e düştü. Akşamına regl başladı zaten. Dünden beri reglyim yani. (Totalde 4 gün gecikmeyle regl olmuş oldum) Kimyasal regl ile temizleniyor merak etmeyin eğer varsa da canınızı sıkmayın yani. Gayet doğal bir şey bu. Regl olmadan önce de arada bir peçeteye gelen pembemsi akıntı vardı ve sağ kasığımda çok ağrı vardı. Hissetmiştim yani kimyasal olabileceğini. Ama canımı sıkmadım. Her şeyin başı sağlık.Merhaba ,sanirim kimyasal gebelik geçiriyorum. Adetim 16 gün gecikti hcg değerim de düşük. Her an kanama gelir diye bekliyorum. Bu durumu yasayanlar ne zaman kanaması oldu ,ne gibi belirtiler oldu. Kafayi yemek üzereyim. Hamile miyim değil miyim ne olduğumu bilmiyorum .
Teşekkür ederim ,gecmis olsunBenim de beta 34tü. 3gün sonra 13 e düştü. Akşamına regl başladı zaten. Dünden beri reglyim yani. (Totalde 4 gün gecikmeyle regl olmuş oldum) Kimyasal regl ile temizleniyor merak etmeyin eğer varsa da canınızı sıkmayın yani. Gayet doğal bir şey bu. Regl olmadan önce de arada bir peçeteye gelen pembemsi akıntı vardı ve sağ kasığımda çok ağrı vardı. Hissetmiştim yani kimyasal olabileceğini. Ama canımı sıkmadım. Her şeyin başı sağlık.
Ben de öyleydim kuzum. Vardır bi hayır. Dur bakalım daha olmamışsın ayrıca. Bekle bakalımTeşekkür ederim ,gecmis olsun
çok üzülüyorum normal bir gebelik sürecinin heyecanını yaşayamadım daha ilk gebeligimdi .her gün stres ve üzüntü hissediyorum .benim de kahverengi akintim var iki gündür, artik hareket etmeye korkuyorum kanama olacak diye
Kanama başladı malesef ,içimdeki hayal kırıklığını tarif edemem . Ağlıyorum yazarken. Kan verdim bugün yarın sonuç gelecek.Ben de öyleydim kuzum. Vardır bi hayır. Dur bakalım daha olmamışsın ayrıca. Bekle bakalım
Hiç üzülme güzelim. Vardır bi hayır bilemezsin. Sağlıksız bi gebeliktense bekle doğru zamanda sağlıkla gelsin. Her şeyden önemli olan ogüzelimKanama başladı malesef ,içimdeki hayal kırıklığını tarif edemem . Ağlıyorum yazarken. Kan verdim bugün yarın sonuç gelecek.
Cok teşekkür ederim inşallah allah bana da nasip ederHiç üzülme güzelim. Vardır bi hayır bilemezsin. Sağlıksız bi gebeliktense bekle doğru zamanda sağlıkla gelsin. Her şeyden önemli olan ogüzelim