Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar değerim 260dan 166 sonra da 66ya düştü yani 2 gün önce 66 çıkmıştı sat 19 Eylül..kanamam başlamadı ve göğüslerim aşırı şil hassas akıntım var beyazımsı bir renk yani gebelik belirtilerim devam ediyor. Böyle olması normal mi ?
İki gün önce 66 dı çoktan düşmesi gerekmez mi ama ? Birde sizin de gebelik belirtileriniz devam etti mi bu süreçte ?Normal merak etmeyin bende geçirdim kimyasal bthcg10 'lu değerlere düştükten bikaç gün sonra kanamam başlamıştı ,
Ben Ağustos ayında yaşadığımda beta 16 ilen kanama başladı ve hiç bir gebelik belirtim yoktu biraz uzun sürmüştü kanama ama şimdi hala başlamaması acaba dedirtiyotZaten bir gün arayla vermiştim kanı bende , yani şuan belki 30 lardadır değeriniz ondan iki gün Sonra da 10 lu değerlere düşebilir , evet gögüs hassasiyetim devam etmişti , kanama da regl sürem kadar sürmüştü sadece biraz daha yoğundu ,,
Benim de kanama baslamadi doktor tarlusal vermisti. Ama benim degerim dusuktu sizinkinden, pcos da vardıKızlar değerim 260dan 166 sonra da 66ya düştü yani 2 gün önce 66 çıkmıştı sat 19 Eylül..kanamam başlamadı ve göğüslerim aşırı şil hassas akıntım var beyazımsı bir renk yani gebelik belirtilerim devam ediyor. Böyle olması normal mi ?
Ben de de pcos var tarlusal sonrası ne zaman başladı ? Ve sizinde belirtiler devam etti miBenim de kanama baslamadi doktor tarlusal vermisti. Ama benim degerim dusuktu sizinkinden, pcos da vardı
Kızlar ben acaba gebelikğin devam erme ihtimali var mı merak ediyorum açıkcası
Adet söktürücü vs verdi mi doktor canım?Kızlar ben acaba gebelikğin devam erme ihtimali var mı merak ediyorum açıkcası
2 gün önce verdiğimde 66çıkmıştı canım daha vermedim kanama olur sandım. Doktorla konuştuğumda pazartesi sabah gel kan ver dediAdet söktürücü vs verdi mi doktor canım?
Sen bir daha kan verdin mi?
Pazartesiyi bekle canım belki farklı şeyler olur kimyasal değildir bilemeyiz ki2 gün önce verdiğimde 66çıkmıştı canım daha vermedim kanama olur sandım. Doktorla konuştuğumda pazartesi sabah gel kan ver dedi
Tarlusaldan sonra 3-4 gun icinde basladi. Ama gec dollenme olmustu, adet gecikmesinden10 gun sonra hcg yukselmisti. Benim kasık ağrısı harici belirtim yoktu adet olacakmis gibiydi ama olmuyordu.Ben de de pcos var tarlusal sonrası ne zaman başladı ? Ve sizinde belirtiler devam etti mi
Benim gebelik belirtileri devam ediyor sadece ara ara karnıma ağrı girip geçiyor anlam veremiyorumTarlusaldan sonra 3-4 gun icinde basladi. Ama gec dollenme olmustu, adet gecikmesinden10 gun sonra hcg yukselmisti. Benim kasık ağrısı harici belirtim yoktu adet olacakmis gibiydi ama olmuyordu.
2.defa yaşamak biraz hayal kırıklığına uğrattı ama Allah’ın bir bildiği vardır diyorum belki bir mucize olur pazartesi güzel haber alırım diyorum bilmiyorum ki rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder bana daPazartesiyi bekle canım belki farklı şeyler olur kimyasal değildir bilemeyiz ki
Sabah bir konu okudum degeri düşmüş ve sonra yükselme yasamis bir arkadas dış gebelikte değilmiş çok değişik bir süreç insan ne yapacak şaşırıyor
Ama bak olumlu düşün hamile kalabiliyorsun,kendini sakın ola üzme