Kimyasal gebelikte kanama başlamaması

nurpinarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
1.152
318
26
Kızlar değerim 260dan 166 sonra da 66ya düştü yani 2 gün önce 66 çıkmıştı sat 19 Eylül..kanamam başlamadı ve göğüslerim aşırı şil hassas akıntım var beyazımsı bir renk yani gebelik belirtilerim devam ediyor. Böyle olması normal mi ?

Kızlar değerim 260dan 166 sonra da 66ya düştü yani 2 gün önce 66 çıkmıştı sat 19 Eylül..kanamam başlamadı ve göğüslerim aşırı şil hassas akıntım var beyazımsı bir renk yani gebelik belirtilerim devam ediyor. Böyle olması normal mi ?

Normal merak etmeyin bende geçirdim kimyasal bthcg10 'lu değerlere düştükten bikaç gün sonra kanamam başlamıştı ,

Normal merak etmeyin bende geçirdim kimyasal bthcg10 'lu değerlere düştükten bikaç gün sonra kanamam başlamıştı ,
İki gün önce 66 dı çoktan düşmesi gerekmez mi ama ? Birde sizin de gebelik belirtileriniz devam etti mi bu süreçte ?

Zaten bir gün arayla vermiştim kanı bende , yani şuan belki 30 lardadır değeriniz ondan iki gün Sonra da 10 lu değerlere düşebilir , evet gögüs hassasiyetim devam etmişti , kanama da regl sürem kadar sürmüştü sadece biraz daha yoğundu ,,

Zaten bir gün arayla vermiştim kanı bende , yani şuan belki 30 lardadır değeriniz ondan iki gün Sonra da 10 lu değerlere düşebilir , evet gögüs hassasiyetim devam etmişti , kanama da regl sürem kadar sürmüştü sadece biraz daha yoğundu ,,
Ben Ağustos ayında yaşadığımda beta 16 ilen kanama başladı ve hiç bir gebelik belirtim yoktu biraz uzun sürmüştü kanama ama şimdi hala başlamaması acaba dedirtiyot

Benim de kanama baslamadi doktor tarlusal vermisti. Ama benim degerim dusuktu sizinkinden, pcos da vardı

2 gün önce verdiğimde 66çıkmıştı canım daha vermedim kanama olur sandım. Doktorla konuştuğumda pazartesi sabah gel kan ver dedi
Pazartesiyi bekle canım belki farklı şeyler olur kimyasal değildir bilemeyiz ki
Sabah bir konu okudum degeri düşmüş ve sonra yükselme yasamis bir arkadas dış gebelikte değilmiş çok değişik bir süreç insan ne yapacak şaşırıyor
Ama bak olumlu düşün hamile kalabiliyorsun,kendini sakın ola üzme ♥️

Tarlusaldan sonra 3-4 gun icinde basladi. Ama gec dollenme olmustu, adet gecikmesinden10 gun sonra hcg yukselmisti. Benim kasık ağrısı harici belirtim yoktu adet olacakmis gibiydi ama olmuyordu.
Benim gebelik belirtileri devam ediyor sadece ara ara karnıma ağrı girip geçiyor anlam veremiyorum

Pazartesiyi bekle canım belki farklı şeyler olur kimyasal değildir bilemeyiz ki
Sabah bir konu okudum degeri düşmüş ve sonra yükselme yasamis bir arkadas dış gebelikte değilmiş çok değişik bir süreç insan ne yapacak şaşırıyor
Ama bak olumlu düşün hamile kalabiliyorsun,kendini sakın ola üzme ♥️
2.defa yaşamak biraz hayal kırıklığına uğrattı ama Allah’ın bir bildiği vardır diyorum belki bir mucize olur pazartesi güzel haber alırım diyorum bilmiyorum ki rabbim inşallah sağlıklı bir evlat nasip eder bana da 🤲

X