Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti son hafta yaptığım testler dün kan testi yaptırdım değer 8.84 gibi küçük bişi çıktı sizce bu kimyasal gebelik olabilirmi ?
Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti son hafta yaptığım testler dün kan testi yaptırdım değer 8.84 gibi küçük bişi çıktı sizce bu kimyasal gebelik olabilirmi ?Eki Görüntüle 3571534
Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti son hafta yaptığım testler dün kan testi yaptırdım değer 8.84 gibi küçük bişi çıktı sizce bu kimyasal gebelik olabilirmi ?Eki Görüntüle 3571534
Daha çok küçükken yakalamışsın kimyasal olması için beta takibi yapman lazım 2 güne bir %60 yükselmiyosa kimyasal oluyo düşük betayla hemen kimyasal diyemeyiz
Daha çok küçükken yakalamışsın kimyasal olması için beta takibi yapman lazım 2 güne bir %60 yükselmiyosa kimyasal oluyo düşük betayla hemen kimyasal diyemeyiz
Devlette kadın doğuma gidin kendinize iyi bı kadın doğumcu seçin 2 günde 1 orda verin kan düşük değerle hamile kalan çok var önemli olan 2 gün sonraki artış
Olabilir maalesef canım. Ben pozitif gördükten sonra ertesi gün hcg baktım 652 ydi değerin çok düşük ama umarım yükselir. 2 günde bir hcg ölçtür 2 katına çıkması gerek düşüyorsa kimyasaldır. Umarım hayırlı sonuçlar alırsın