kimyasal gebelikmi acaba :(

asya2009

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
44
26
18
arkadaşlar merhaba ben yeni kaıldım aranıza.

benim sorum şu 6 ay öncesinde kimyasal gebelik geçirdim adetim 1 hafta geçti adet günümde test yaptırdım kan testim çok düşüktü kanamam oldu biraz. sonrada diğer hafta adet oldum düşürdüm bebişimi

şimdi ise tekrar adetim geçti 1 hafta ve 2 gün önce çok az peçeteye pembemsi geldi sonrada kahverengi lekelenmem oldu sonrada gelen giden yok test yaptırmaya korkuyorum yine değerim çok düşük çıkarda düşürürüm diye ama çok ta merak ediyom bulantım var biraz ama sanki adet olacakmışım gibi hafif sancılarımda var ara ara düşündükçe sanki artıyo sancılarım geçen kimyasal gebeliğimde bariz kıpkırmızı kan gelmişti bu seferki kahverengi ve pembemsiz açık sizce ne olabailir yine kimyasal mı geçiriyorum yoksa yerleşme kanamasımıdrı başına böyle benzer şey gelen varmı yada duyan fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Haziran ayinda ben de bi kimyasal gebelik gecirdim... 2cininde kimyasal olma ihtimali cok dusuk bence vakit kaybetmeden testini yaptir... yerlesme kanamasi olmasi ihtimali cok cok yukseeeek... INSALLAH hamilesindiir bebeginde sana sag salim gelir

:2::2::2::

bende de az az kahverengi leke geliyo bugün test yaptım pozitif çıktı fakat ara ara leke geliyo yarın kan testi yaptırcam ama korkuyorum kimyasal gebelikse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…