• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik

Kızlar yardım kimyasal gebelik :(

• gebelik

OY: 0 0,0%
  • kimyasal gebelik

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

ozlem ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
3
0
1
39
Kızlar;
Aranıza yeni katıldım. 2 aylık hamistim. Kese olması gerekenden küçük dedi doktor. Kalp atışını da hiç gormedik. :( 1.5 hafta önce kahverengi lekenmelerim başladı. ; ( Tabi direk doktora. Progestan iğneler haplar. Günlerce yattım. Kanama kesildi. Ama bu seferde hcg 315 e düşmüş. Sende kimyasal gebelik var dedi doktor. Kızlar ne olur bilgisi olan var mı? Kese görüp kimyasal denilen var mı ?

ben de 2 defa kimyasal geçirdim ama hiç kese oluşmadı,,, senin değer kaça çıkmıştı en yüksek, kese oluşup bebek yoksa ben boş gebelik biliyorum bunun adını... Rabbim hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah

Canım;
2 doktora gittim ikisi de kimyasal dedi. 2 hafta once hcg 685 di gecen cuma 315. Sifirlanmasi gerekmis :KK43:

Canım;
2 doktora gittim ikisi de kimyasal dedi. 2 hafta once hcg 685 di gecen cuma 315. Sifirlanmasi gerekmis :KK43:

bu değerlerle kimyasal zaten, kese bu değerlerle gözükmez çünkü ....sıfırlanıyor merak etme, üzme kendini, ben de ilk yaşadığımda ilk defa duyduğumdan ve ne ne olduğunu bilmediğimden çok üzmüştüm,arkasından yine hamile kaldım yine kimyasal oldu, bu seferde ya 2 sefer peş peşe oldu kesin bir sorun var diye üzdüm, doktora gittim bir sürü test yapalım diye, doktor ,korkma boşu boşuna o testleri yaptırarak hem maddi hem manevi yıpranacaksın, sabret dedi, eğer bir kez daha yaşarsan yapalım dedi.... çok şükür hemen yine hamile kaldım, nasip ederse rabbim bu günlerde bebeğimi kucağıma alıcam, bu dediklerim hepsi 1 sene içinde oldu hamilelik sürecim de dahil..... kimyasal çok sık rastlanılan bişeymiş, rahat ol. Allah sabrını artırsın bu süreçte

Back