• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik :((

nefertari35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
19
0
36
K.K.T.C.
mrhaba siteye bgn üye oldum ancak en ufacık bişeyde sürekli burayı takip ediyordum şuanda çok tedirginim düşük yapıyorum ilk gebeliğim ve malesef kimyasal olduğunu dün öğrendim özel hast. nerdeyse bgn kürtaj yapacaklardı ancak bunu duyunca ödüm koptu akşam özel olarak bi kliniğe gttim ve asla kürtaj olmaz ilk gebeliğinz kendiliğinden gitmesini bekleyeceğiz biraz sabırlı olmamız gerek dedi değerlerim daha tam olarak düşmediği için kanamam başlamadı ve çok mu kanamam ağrım olacağını bilmedğim için korkuorum ayrıca vajinismus hastasıyım sanki bidaha hiç gebe kalamayackmışım gbi geliyo

Gecmis olsun.
Dusuk mu kimyasal mi belli degil henuz, sanirim.
Ben 2 kere kimyasal yasadim.
Pek etkilemedi beni. Kanama adetten biraz daha farkli
Ama cekilmeyecek gibi degil.
Tekrar gecmis olsun.
İnsaellah arzu ettigini gibi yavrunuU kucaginiza alirsiniz.

teşekkredrm kimyasal gebelik kendiliğinden gitmesi için bekleme aşamasındayım ilk özel bi hast.de kürtaj yapalım dendi çok korktum özel kliniğe gttik kendiliğinden düşmesini bekleyeceğiz bu durumda ilk gebeliğinde kürtaj olmaz dedi kanamam başlamadı hala o yüzden tedirgnim ve saçma bi şekilde bidaha hamilelik yaşayamcağmı olursada böle gidecğni düşünüp duruorum

gecmıs olsun cok uzuldum benımde ılk gebelıgım kımyasaldı ılk ogrendıgımde degerı 22 ıdı cok seevınmısdık ama 3 gun sevınebıldık sonra kanamam basladı doktora gttık deger 1,03 olmus kendılıgınden gıttı anlıcan.çok uzuldum canım ben hem polıkıstık hastasıyım zor gebe kalıorum hemde ılk dı ama rabbıme sukurler olsun o gebelıkden 1 sene sonra tekrr hamıleyım degerı 4000 suan 8 gun sonrada gorucez allah ızın verırse.
sakın sıkma canını ben kımyasal gebelık olupda kurtaj olan duymadım hıc sabırla bekle ve umut et pesı hemen gelır derler cunku vucut hamıle kalmaya hazırlamıs kendını

Cnm gecmis olsun...bende 10 haftalik bebegimi kaybettim...
Kurtaj yapılmadı ...11 gun oluyor kanamam devam ediyor...
Acaba kurtaj yapılsa daha mı sağlam olurdu diye düşünüyorum...
En azından icerde parca mı kaldı?diye dusunmezdm.... enfeksiyon riski olmazdı...

Son düzenleme:
bende bugün kim. geb geçirdiğimi öğrendim:(((((kızlar benim de değerim bugün 10.5 di. ve kanamamı bekliyorum. ne zaman gelecek adet. çok sıkıntılıyııım:(((. bu konuda tecrübesi yada bilgisi olan bi rakadaş yazsın lütfen.
1)değer kaç olunca kan geliyor?
2)kanama kaç gün sürüyor?
3)ve kanamadan kaç gün sonra diğer adet dönümü geliyor?
4)kanamanın gelmeme ihtimali var mı?
cvp lütfeeeeen:43:
Kod:
[CODE][CODE]
[/CODE][/CODE]

En azından icerde parca mı kaldı?diye dusunmezdm.... enfeksiyon riski olmazdı...

geçmiş olsun:(( ben de bu konularda bilgi edinmek istiyorum ama cvp veren yok:(. enfeksiyon riskimizde mi var?? bunu bilmiyordum. ben damla damla gelince sökmek için adaçayı içtim ve kanamam arttı ancak sancım çoğalınca acile gidip ağrı kesici vurduttum. adaçayı konusunda doğrumu yaptım bilmem ama ii bir söktürücü oldu.

:53::53::53::53::53::53: bence hemen bi doktora gidin ve mutlaka rahminize baktırın bir çok sorunla karşılaşılabilir örengin içerde parça kalabilir ve sizi zehirleyebilir yada içerdeki kan tam anlamıyla atılmaz ve rahim yapışıklıgı olabilir pıhtılaşma olabilir bence mutlaka doktora gidin ve danışın

Gecmis olsun.
Dusuk mu kimyasal mi belli degil henuz, sanirim.
Ben 2 kere kimyasal yasadim.
Pek etkilemedi beni. Kanama adetten biraz daha farkli
Ama cekilmeyecek gibi degil.
Tekrar gecmis olsun.
İnsaellah arzu ettigini gibi yavrunuU kucaginiza alirsiniz.
kızlar yeni üye oldum , nasıl konu açıyoruz , bende sanırım kimyasal düşük yaptım ama emin olamıorum hamile miyim bilmiyorum...

Kimyasal gebelik ne demek ?
Kimyasal gebelik döllenmiş yumurtanın kese olusturamadan vücuttan atilmasidir
Beta biraz yukselir benimki 619 a kadar yukselmisti sonra düşer ve adet gibi kanama yla vücuttan atilir gebelik bölümünde kimyasal gebelik yasayanlar bölümüne bakabilirsin

Back