Kimyasal Gebelik

baharindali98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
3
0
1
26
Merhabalar ben kimyasal gebelik geçirdim 4 gün kahverengi akıntım geldi ve bitti. 1 gün temizdim sonraki gün adet kanım geldi. Bu gelen adet kanı mı yoksa temizlenme kanı mı fikri olan var mı? Ve bu durum ileriki zamanlarda gebelikte sıkıntı yaratır mı?

Adetiniz akinti seklinde mi oluyor ? Normal adet sureci yasamaniz gerekirdi diye düşünüyorum.
Ileride bir sorun yaratmiyor cunku tam bir gebelik değil. Tekrar hamile kalabilirsiniz

Adetiniz akinti seklinde mi oluyor ? Normal adet sureci yasamaniz gerekirdi diye düşünüyorum.
Ileride bir sorun yaratmiyor cunku tam bir gebelik değil. Tekrar hamile kalabilirsiniz
Evet herhangi bir pıhtı parça yok, pıhtı kahverengi akıntıyla geldi ve bitti şuan normal adet görür gibi geliyor fakat çok daha sancılı

Evet herhangi bir pıhtı parça yok, pıhtı kahverengi akıntıyla geldi ve bitti şuan normal adet görür gibi geliyor fakat çok daha sancılı
Evet biraz sancili oluyor normal adet gibi olucaksiniz. Benim 3 gun yogun sekilde pihtili gelmisti kanama. Tabi herkeste farkli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…