Kimyasal gebelik.

BSYTEK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
1
1
1
24
kızlar selaaam, 7 aylık evliyim bu ay çocuk için karar verdik ve denedik ilk ay tuttu fakat kimyasal gebelik olduğu söylendi araştırmalarımda bu durum sıklıkla tüp bebekte görülmüş, ilk denemede doğal yolla deneyip bu durumu yaşayan var mı???

İlk gebeliğim kimyasal oldu sonra hemen üzerine kızım oldu, kızım 9 aylıktı kazara oğlum oldu 10 yıl spiral taktım sonra çocuk düşündük çıkardım ilk 1 yıl 2 kimyasal yaşadım sonra 1 yıl hiç olmadı, tekrar gebe kaldım yine kimyasal oldu artık bebeğim olmaz herhalde spiralden dolayı dedim tekrar hamile kaldım şuan 7. Haftaya giriyorum umudunu kaybetme kimyasal gebelikte olsa en azından gebe kalabiliyorum ona şükür etmelisin..

Iyi yonunden bakmalisin ki ilk denemende kimyasal da olsa gebelik yasamissin. Uzulup kafaniza takmayin ben 2 bucuk senenin sonunda kimyasal yasamistim, olmuyordu. Haziran, ekim kimyasal oldu aralikta gebelik yasadim. Cok beklemezsiniz bence. Tadini cikarin bebek de istiyormussunuz ona gore sekillendirin ve bekleyin hayirlisiyla cok surmeden nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…