- 17 Aralık 2024
- 50
- 15
- 3
- Konu Sahibi yuksel3468
-
Beta 60 değerinden 4' indiyse kimyasal bu kese falan görünmez.Kızlar merhaba beta hcg değerim düzenli yükseliyordu 60 seviyelerine kadar ulaşmıştı ondan sonra aninde düşüş oldu şuan ki değer 4 doktorum kimyasal gebelik dedi kimyasal geblikten kaç ay sonra hamile kalınıla bilir birde tekrarlama riski nedir bunun 3 yıldır gebe kalamıyordum doktor herşey güzel ileriliyor biz gene önlem alalım dedi progestan 200 mg vermişti rahim duvarı kalınlıgı 20 mm olmuştu ilk kullandığım gün yarım saat sonra kasılmam olmuştu ama kanamam yoktu şuan halen kanamam yok acaba bu ilaç birşey yapmış olabilirmi herşey sağlıklıydı doktorum 1 hafta sonra gel keseyi görelim demişti bu neden oluyor
10-20-40-60 -6-4 oldu doktor şuan kimyasal diyemem demişti tekrar ver 2 gün sonra dedi bu şekilde düşüş yaşandıBeta 60 değerinden 4' indiyse kimyasal bu kese falan görünmez.
İlk artışlarınız nasıldı
Beta sıfırlanınca kanama başlar
Yeniden hamile kalabilirsiniz elbette
Bu değerlere göre nasıl kimyasal diyemem dedi. Kimyasal gebelik yaşıyorsunuz kanamanız başlar kısa sürede. Geçmiş olsun.10-20-40-60 -6-4 oldu doktor şuan kimyasal diyemem demişti tekrar ver 2 gün sonra dedi bu şekilde düşüş yaşandı
Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası farkına nasıl varmaz diye çok umutlu bir şekilde konştu bide teşekkür ederim sağolunBu değerlere göre nasıl kimyasal diyemem dedi. Kimyasal gebelik yaşıyorsunuz kanamanız başlar kısa sürede. Geçmiş olsun.
Evet 4 çıktı dün yaptım kan testiniŞimdi anladım sanırım siz en son 60 olunca gittiniz doktora 2 katı olduğu için demiş tamam. En son 4 çıktı dimi.
Değeriniz 60 olana kadar artışı güzel ama yetersiz biraz o yüzden demiştir.Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum açıkcası farkına nasıl varmaz diye çok umutlu bir şekilde konştu bide teşekkür ederim sağolun
Tamam kimyasal olmuş üzülmeyin kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok kadın var bu forumda.Evet 4 çıktı dün yaptım kan testini
Doktorda bugün kanmanın 2 ci günü gel aşılama yapalım dedi onu bile yaptırmaya korkuyorum artıkTamam kimyasal olmuş üzülmeyin kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok kadın var bu forumda.
çoğu kadın kimyasal geçirdiğinin farkına bile varmıyor. İsterseniz bekleyin İsterseniz doktorunuzu dinleyin içinizden geldiği gibi yapın.Doktorda bugün kanmanın 2 ci günü gel aşılama yapalım dedi onu bile yaptırmaya korkuyorum artık
Merhaba bende geçen ay kimyasal geçirdim değerim en son 1200 den düştü iki kati artıyordu herşey güzeldi ama olmadı doktorların ihmakarli gi başka bir doktora gittim oda öyle soyledi bilmeyen kişilere denk gelmişsin dedi bebeğim benle olabilirdi ama hakkımi helal etmiyorum onlara bilmemeleri normal ama benim üç tane dusuğum olmuş boş gebelik falan kürtaj oldum iki kere görmezden gelmek nedirKızlar merhaba beta hcg değerim düzenli yükseliyordu 60 seviyelerine kadar ulaşmıştı ondan sonra aninde düşüş oldu şuan ki değer 4 doktorum kimyasal gebelik dedi kimyasal geblikten kaç ay sonra hamile kalınıla bilir birde tekrarlama riski nedir bunun 3 yıldır gebe kalamıyordum doktor herşey güzel ileriliyor biz gene önlem alalım dedi progestan 200 mg vermişti rahim duvarı kalınlıgı 20 mm olmuştu ilk kullandığım gün yarım saat sonra kasılmam olmuştu ama kanamam yoktu şuan halen kanamam yok acaba bu ilaç birşey yapmış olabilirmi herşey sağlıklıydı doktorum 1 hafta sonra gel keseyi görelim demişti bu neden oluyor
Korunmadim başka bir doktor gittim hamile kalınca benim yanıma gelirsin dedi bakalım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz burdaki isteyen özellikle sürekli düşük yapan kadınlara Allah nasip etsin inşallah yıllarca bekleyenler adetime 10 gün var bakalım hayırlısı inşallah ilk bastada korundum burdaki arkadaşları dinledim iki hafta yasak vardı doktora girunemedik burdan sordum bazıları yine kimyasal olur diyede bakalım hayırlısı Rabbim inşallah nasip eder sonrasında doktor korunmana gerek yok dediKızlar merhaba beta hcg değerim düzenli yükseliyordu 60 seviyelerine kadar ulaşmıştı ondan sonra aninde düşüş oldu şuan ki değer 4 doktorum kimyasal gebelik dedi kimyasal geblikten kaç ay sonra hamile kalınıla bilir birde tekrarlama riski nedir bunun 3 yıldır gebe kalamıyordum doktor herşey güzel ileriliyor biz gene önlem alalım dedi progestan 200 mg vermişti rahim duvarı kalınlıgı 20 mm olmuştu ilk kullandığım gün yarım saat sonra kasılmam olmuştu ama kanamam yoktu şuan halen kanamam yok acaba bu ilaç birşey yapmış olabilirmi herşey sağlıklıydı doktorum 1 hafta sonra gel keseyi görelim demişti bu neden oluyor
Benim dün doktorum kimyasal gebelik diyebilirim dedi bugün mesaj atmış kanama varmı diye kanamanız oldumu diye yok dedim o zman progestan 200 mg vermişti onu kullanmaya devam et dedi her ihtimale karşı zaten sağlıklı geblikse kanaman başlar bir kaç güne dedi pazartesi günüde yanıma gel dedi dün ayrı bugün ayrı konuştu anlamadım hamilemiyim değilmiKorunmadim başka bir doktor gittim hamile kalınca benim yanıma gelirsin dedi bakalım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz burdaki isteyen özellikle sürekli düşük yapan kadınlara Allah nasip etsin inşallah yıllarca bekleyenler adetime 10 gün var bakalım hayırlısı inşallah ilk bastada korundum burdaki arkadaşları dinledim iki hafta yasak vardı doktora girunemedik burdan sordum bazıları yine kimyasal olur diyede bakalım hayırlısı Rabbim inşallah nasip eder sonrasında doktor korunmana gerek yok dedi
Amin ben 3 yıldır bekliyorum bu haberi duyunca çok sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çocuk olmuyor diye insanın psikolojiside çok etkileniyorKorunmadim başka bir doktor gittim hamile kalınca benim yanıma gelirsin dedi bakalım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçiririz burdaki isteyen özellikle sürekli düşük yapan kadınlara Allah nasip etsin inşallah yıllarca bekleyenler adetime 10 gün var bakalım hayırlısı inşallah ilk bastada korundum burdaki arkadaşları dinledim iki hafta yasak vardı doktora girunemedik burdan sordum bazıları yine kimyasal olur diyede bakalım hayırlısı Rabbim inşallah nasip eder sonrasında doktor korunmana gerek yok dedi
Aynen bende üç yıldır bekliyorum ama bu doktorlarin hatası ne bir progesteron ne başka bı vitamin ilacı hiç bir şey vermedilerAmin ben 3 yıldır bekliyorum bu haberi duyunca çok sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çocuk olmuyor diye insanın psikolojiside çok etkileniyor
Amin ben 3 yıldır bekliyorum bu haberi duyunca çok sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çocuk olmuyor diye insanın psikolojiside çok etkileniy
Başka bı doktorada görünün istersenizBenim dün doktorum kimyasal gebelik diyebilirim dedi bugün mesaj atmış kanama varmı diye kanamanız oldumu diye yok dedim o zman progestan 200 mg vermişti onu kullanmaya devam et dedi her ihtimale karşı zaten sağlıklı geblikse kanaman başlar bir kaç güne dedi pazartesi günüde yanıma gel dedi dün ayrı bugün ayrı konuştu anlamadım hamilemiyim değilmi
Bana progestan verdi kan tahlilim düşmesine ragmen devam et dedi kanaman lekelenmen yok çünkü dedi eğer kimyasalsa neden devam ediyorum anlamadımAynen bende üç yıldır bekliyorum ama bu doktorlarin hatası ne bir progesteron ne başka bı vitamin ilacı hiç bir şey vermediler
Değeri iz dustumu pekiBana progestan verdi kan tahlilim düşmesine ragmen devam et dedi kanaman lekelenmen yok çünkü dedi eğer kimyasalsa neden devam ediyorum anlamadım
İki gün önce 4.61 di bir dahada gidip test vermedimDeğeri iz dustumu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?