Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldım, şimdi 24.haftadayım. Kimyasal için dr çok normal birşey her ay bir çok kadın yaşar adet gecikmesi sanar farkına bile varmaz dedi. Bi sorun olarak görmüyor doktorlar onuKimyasal gebelik sonrası hamile kalanlar deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Benim 2. Bu pıhtılaşma olabiliyo diyorlar bide bende pcosta varKimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldım, şimdi 24.haftadayım. Kimyasal için dr çok normal birşey her ay bir çok kadın yaşar adet gecikmesi sanar farkına bile varmaz dedi. Bi sorun olarak görmüyor doktorlar onu
Pıhtılaşma testi tıp fakültelerinde yapılıyor hamilelik olursa da için rahat eder yaptır öyle bi ihtimal varsa. Ben kimyasal öncesi bir de kalp durması nedeniyle kaybettim 9 haftalık o zaman yaptırmıştım pıhtılaşma çıkmadı çok şükür. Pcos çok etkileyeceğini sanmıyorum ama dr daha iyi bilir tabi onu. İnşallah kısa zamanda güzel haberler alırsınBenim 2. Bu pıhtılaşma olabiliyo diyorlar bide bende pcosta var
Amin inşallah ya aynn dediğin gibi gereken testleri yaptırıp içim rahat etsin istiyorumPıhtılaşma testi tıp fakültelerinde yapılıyor hamilelik olursa da için rahat eder yaptır öyle bi ihtimal varsa. Ben kimyasal öncesi bir de kalp durması nedeniyle kaybettim 9 haftalık o zaman yaptırmıştım pıhtılaşma çıkmadı çok şükür. Pcos çok etkileyeceğini sanmıyorum ama dr daha iyi bilir tabi onu. İnşallah kısa zamanda güzel haberler alırsın
Merhaba, kafana takarsan olmaz. İnan stres çok etkiliyor. Benim ilk gebeliğimde 9 haftalık kalbi durdu. Sonra kimyasal yaşadım ondan sonra bıraktım olursa olur olmazsa aşılama falan yaptırırız dedim ki 2 aya tekrar hamile kaldım. Kafandan attığın an geliyor bebiş.Herkese merhaba. 19 Haziran da gebe olduğumu öğrendim ama sonrasında Beta düşmeye başladı. Ve kanamam da başladı tabiki. Kimyasal gebelik ile sonuçlandı 3 temmuz da tekrar beta verdim sıfırlanmıştı. Sonrasında da korunmadan devam ediyoruz ama hala bi gelişme yok, adetlerim de düzenli.
Benim gibi olup ne kadar sürede hamile kaldınız? Çok stresliyim bidaha olmaz, olursa da böyle olur diye
Teşekkür ederim cevabınız için sizi de tebrik ederim. Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba, kafana takarsan olmaz. İnan stres çok etkiliyor. Benim ilk gebeliğimde 9 haftalık kalbi durdu. Sonra kimyasal yaşadım ondan sonra bıraktım olursa olur olmazsa aşılama falan yaptırırız dedim ki 2 aya tekrar hamile kaldım. Kafandan attığın an geliyor bebiş.