Kimyasal gebelik

Pcosum ve folikül takibi yaptırıyorum femara denedim bu ay 3yumurtam çatladı bekliyorum adete 5gün var ama belirtim yok

Valla bazen oluyor bazı kişilerde kan pıhtılaşması rahim inceliği kansızlık vs ama kimyasal gebelik her kadının başına gelen normal bir durummuş hatta takip edilmezse anlaşılmıyor bile normal adetle son buluyor ama çokça oluyorsa tabi doktor görmeli genetik test falan yapıyorlar diye biliyorum

İnşallah bekliyorum ama belirti olmayınca kırgın bir tarafım
Bende de hiç belirti yoktu hatta regl olur gibi hafif kahve kanamayla basladı regl oldum sandım. Birkaç gün geçti çoğalamayınca kanama test yaptım öğrendim. Yani gebelik belirtileri ve regl belirtileri hemen hemen aynı .

Bende de hiç belirti yoktu hatta regl olur gibi hafif kahve kanamayla basladı regl oldum sandım. Birkaç gün geçti çoğalamayınca kanama test yaptım öğrendim. Yani gebelik belirtileri ve regl belirtileri hemen hemen aynı .
Evet haklısın ya birde ilaç kullanıyorum ya o beni çok arafta bırakıyor hiç anlayamıyorum düşünüyor işte insan ne biliyim

Kimyasal gebelik geçirdikten sonraki ay hamile kaldım ben
İnşallah bende de öyle olur ben maydanoz buharini yaptıktan sonra hamile kalmıştım sonra deprem fln eğer kimyasal olmasaydı tek sevincimiz buydu o da kimyasal oldu şimdi de olmasını tabiki çok istiyorum bı yandan da evimiz yok olursa bizi çok zorlu bı surec bekliyor Rabbim bizi bu yönden sevindirir inşallah herseyine raziyiz

Evet haklısın ya birde ilaç kullanıyorum ya o beni çok arafta bırakıyor hiç anlayamıyorum düşünüyor işte insan ne biliyim
İnşallah vardır fazla düşünmemeye çalış az kalmış zaten bı de 3 yumurtan var ihtimal yüksek bence benim çatlatma iğnesi yaptirdigim ay bı tane yumurtam vardı belki seninki çoklu gebelik bile olabilir

İnşallah bende de öyle olur ben maydanoz buharini yaptıktan sonra hamile kalmıştım sonra deprem fln eğer kimyasal olmasaydı tek sevincimiz buydu o da kimyasal oldu şimdi de olmasını tabiki çok istiyorum bı yandan da evimiz yok olursa bizi çok zorlu bı surec bekliyor Rabbim bizi bu yönden sevindirir inşallah herseyine raziyiz
İnsallah gönlünüze göre olur dualarım sizinle 🙏🏻

İnşallah vardır fazla düşünmemeye çalış az kalmış zaten bı de 3 yumurtan var ihtimal yüksek bence benim çatlatma iğnesi yaptirdigim ay bı tane yumurtam vardı belki seninki çoklu gebelik bile olabilir
Valla çoklu olması önemli değil tek olsa bile olsun yeterki

Kimyasal gebelik geçiriyorum kimyasaldan ne kadar sonra hamile kaldınız tekrar kimyasal geçirme riski var mı
merhaba öncelikle geçmiş olsun.geçen yıl şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim ve hala hamile kalamadım.pcos var bende ama ileri derece değil sadece ultrasonda kistik görünüm vardı.aralık ayında klomen kullandım+ çatlatma iğnesi maalesef olmadı.şubat ayında femara kullandım tek yumurtam oluştu beklemedeyim.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

X