Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BusraAkdepe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
5
0
1
28
Aralık 2 de kimyasal gebelik yaşadım ve 7 gün kanamam oldu şimdi 3 gün süren kahverengi lekelenme oldu kuru bir şekilde ve şuan kesildi acaba sebep nedir korkulacak bir şey var mıdır?

Vucut kendine toparlamaya çalışıyordur ben 2 kimyasal gebelik yaşadım ilk kimde 7 gün kanama sonrasında lekenme yaşamıştım. 2 kimyasal gebeliği mi de sadece 2 3 damla ile başlayan kırmız kan ver 3 gün süren kahverengi lekenme ile olmuştu ikisinden birbirinden farklı şekilde oldu anlayacağın

ben de 2 kez kimyasal gebelik yaşadım ama normal adet gibi geldi bana sadece adet düzenimi bozdu benim onun dışında lekelenme olmadı bence dr bi danış ne olur ne olmaz canım.

Merhaba hanımlar
Kimyasal gebelik geçiriyorum henüz adet olmadım 10 günlük gecikmem var. Kac gündür çok üşüyorum bu normal mı?

Merhaba bana da yardım
Ben adet günümde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı sonra da doktora gittim kan verdim 271.2 çıktı doktor kimyasal gebelik olabilir dedi. Dün de dayanamadım tekrar test yaptım 608.7 çıktı anlamıyorum yükselmiş nasıl oluyor bu kimyasal gebelik

Kaç gün arayla yaptırdınız testi 2 günde 2 katına çıktıysa normal bi 2 gün sonra tekrar yaptırın

Aynı hastanenin laboratuariydi degilmi doktor ne dedi

Ben buna benzer bir durumu dün yaşadım. Doğal yolla hamileliğim olmuyor. 40 yaşındayım. Hep tüp bebekle hamileliğim oldu 5 deneme içinde..ilkinde kızımı kaybettim normal doğumla..sonra iki boş gebelik ve iki negatif deneme yaşadım. İlginç bir şekilde ve ilk kez bu ay, adetim 7-8 gün gecikti ve dün idrar testi yaptım. Tabii bu arada koku hassasiyetim müthişti ve midem bulanıyordu aynı kızıma hamileliğimdeki gibi..testte ikinci çizgi birazcık silik çıktı. Eşimle çok şaşırdık. Ancak iki saat sonra kanamam başladı yoğun olarak..kan testinde beta hcg 20 çıktı. Kimyasal gebelik yaşadığımı anladım, bu kez doğal yoldan..kanamam devam ediyor, yani yumurta dölleniyor ancak sağlıklı bölünen bir embriyo gelişmediği için yerleşemiyor ve vücut doğal olarak adetle atıyor. Kadınların yüzde 80'i habersiz bir şekilde belki de her ay bu sessiz düşüğü haberi olmadan yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…