- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
Ne icin endokrine gorunmeliyim kimyasal gebelik icin miEndokrine görünün öncelikte hem hamile kalmanız zorlasır onu kontrol altına almazsan hemde hamıle kalsam bıle tedavı gormedıgın ıcın bebege zararlı. Yasadıgınız kımyasal gebelık cunku dıs gebelık olsaydı duzensız sekılde hızlı artıs olurdu hcg degerınızde. Gecmıs olsun
Hayır ınsülin direnciniz için cunku ınsulın bı sure sonra tıroidide tetikliyoNe icin endokrine gorunmeliyim kimyasal gebelik icin mi
Canim insülin direncim vardi 1 senedir nerdeyse ilac da kullandm kilo verdim su an normal degerinde yani kırılmış cok şükür insulin direncimHayır ınsülin direnciniz için cunku ınsulın bı sure sonra tıroidide tetikliyo
Evet dogru dıyosun onu kontrol altına almıssın ama tıroıd olcumu yaptırmanda cok fayda var bende 1.5yıl kalamadım tıroıddenmısCanim insülin direncim vardi 1 senedir nerdeyse ilac da kullandm kilo verdim su an normal degerinde yani kırılmış cok şükür insulin direncim
Guatr ve troide baktrdm cnm cok sukur sknt yokmuş saglik ocağındaki doktorum artik butun drgerlerimin norml oldugunu gebelik icon engel olmadigini soylediEvet dogru dıyosun onu kontrol altına almıssın ama tıroıd olcumu yaptırmanda cok fayda var bende 1.5yıl kalamadım tıroıddenmıs
Su an ne durumdasin cnm sen gebe kalabildn miEvet dogru dıyosun onu kontrol altına almıssın ama tıroıd olcumu yaptırmanda cok fayda var bende 1.5yıl kalamadım tıroıddenmıs
1.5yıl sonunda kalmıstım ama dusuk yaotım malesefSu an ne durumdasin cnm sen gebe kalabildn mi
Hayırlısı olsun cnm sebebini biliyor musun peki. Düşüğün ilk gebelik miydi1.5yıl sonunda kalmıstım ama dusuk yaotım malesef
Evet bız ılk evlendıgımızde korunduk ıkı yıl. Sonra cocuk dusununce bır yılda olmayınca dr gıttık esımede banada bır suru test yaptırdık ama ıkımızdede problem yoktu sadece esımde morfolojı dusuktu bıraz ama dr problem olmaz dedı sonra ben endokrıne gıttık tıroıdlerıme bsktırmaya orda cıktı bıraz dusukmus oda etkılıyomus tedavıye devam ederken kendıgımden hamıle kalmıstımHayırlısı olsun cnm sebebini biliyor musun peki. Düşüğün ilk gebelik miydi
Su an troid problemini hallettiniz mi peki yine hamile kalrsn umarim canım vakti gelmemiş demek kiEvet bız ılk evlendıgımızde korunduk ıkı yıl. Sonra cocuk dusununce bır yılda olmayınca dr gıttık esımede banada bır suru test yaptırdık ama ıkımızdede problem yoktu sadece esımde morfolojı dusuktu bıraz ama dr problem olmaz dedı sonra ben endokrıne gıttık tıroıdlerıme bsktırmaya orda cıktı bıraz dusukmus oda etkılıyomus tedavıye devam ederken kendıgımden hamıle kalmıstım
Evet onu halletık. Insallah cok ıstıyorum allah ısteyen herkese nasıp etsınSu an troid problemini hallettiniz mi peki yine hamile kalrsn umarim canım vakti gelmemiş demek ki
Amin canım Allah her isteyene nasip etsinEvet onu halletık. Insallah cok ıstıyorum allah ısteyen herkese nasıp etsın