kimyasal gebelik

Fit mutlu anne

Bşlngç-87.40🥺Hedef-65💥💃
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
27.720
82.187
30
Kızlar uzun zamandır 4 yaşındaki kızıma kardeş istiyoruz ama problem olarak insülin direncim yüksekti Buna bağlı olarak kilo vermeye çalışıyorum ama bu ay adetim gecikince gecikmenin ikinci günü kan verdim normal değerlerime baktrdm çok sukur artık insülin direncim yokmuş bütün degerlerim normal çıktı hcg 4.99 çıktı bi gün sonra tekrarladım 6 çıktı kimyasal gebelik olduğunu soylediler bugün de 5nci gunu adetim geldi zaten çok sancılı bi şekilde kac aydir deniyorduk olmuyordu bu ay kimyasal da olsa gebelik olmasi acaba insülin direncim düştüğü için mi oldu artık hamile kalabilir miyim önümüzdeki aylar çok merak ediyorum boyle birsey yaşayan oldu mu

Endokrine görünün öncelikte hem hamile kalmanız zorlasır onu kontrol altına almazsan hemde hamıle kalsam bıle tedavı gormedıgın ıcın bebege zararlı. Yasadıgınız kımyasal gebelık cunku dıs gebelık olsaydı duzensız sekılde hızlı artıs olurdu hcg degerınızde. Gecmıs olsun

Endokrine görünün öncelikte hem hamile kalmanız zorlasır onu kontrol altına almazsan hemde hamıle kalsam bıle tedavı gormedıgın ıcın bebege zararlı. Yasadıgınız kımyasal gebelık cunku dıs gebelık olsaydı duzensız sekılde hızlı artıs olurdu hcg degerınızde. Gecmıs olsun
Ne icin endokrine gorunmeliyim kimyasal gebelik icin mi

Canim insülin direncim vardi 1 senedir nerdeyse ilac da kullandm kilo verdim su an normal degerinde yani kırılmış cok şükür insulin direncim
Evet dogru dıyosun onu kontrol altına almıssın ama tıroıd olcumu yaptırmanda cok fayda var bende 1.5yıl kalamadım tıroıddenmıs

Evet dogru dıyosun onu kontrol altına almıssın ama tıroıd olcumu yaptırmanda cok fayda var bende 1.5yıl kalamadım tıroıddenmıs
Guatr ve troide baktrdm cnm cok sukur sknt yokmuş saglik ocağındaki doktorum artik butun drgerlerimin norml oldugunu gebelik icon engel olmadigini soyledi

Hayırlısı olsun cnm sebebini biliyor musun peki. Düşüğün ilk gebelik miydi
Evet bız ılk evlendıgımızde korunduk ıkı yıl. Sonra cocuk dusununce bır yılda olmayınca dr gıttık esımede banada bır suru test yaptırdık ama ıkımızdede problem yoktu sadece esımde morfolojı dusuktu bıraz ama dr problem olmaz dedı sonra ben endokrıne gıttık tıroıdlerıme bsktırmaya orda cıktı bıraz dusukmus oda etkılıyomus tedavıye devam ederken kendıgımden hamıle kalmıstım

Evet bız ılk evlendıgımızde korunduk ıkı yıl. Sonra cocuk dusununce bır yılda olmayınca dr gıttık esımede banada bır suru test yaptırdık ama ıkımızdede problem yoktu sadece esımde morfolojı dusuktu bıraz ama dr problem olmaz dedı sonra ben endokrıne gıttık tıroıdlerıme bsktırmaya orda cıktı bıraz dusukmus oda etkılıyomus tedavıye devam ederken kendıgımden hamıle kalmıstım
Su an troid problemini hallettiniz mi peki yine hamile kalrsn umarim canım vakti gelmemiş demek ki

X