Kimyasal gebelik

hsnoya

Hayat sevdiklerimle güzel (:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
917
757
408
Kızlar kimyasal gebelik sonrası kanama ne kadar devam eder 11 ekim de hasta oldum hala devam ediyor 15 gün oldu 1 haftadır az az geliyor Dr a gitmeli miym normal mi ne zaman bitecek

Kızlar kimyasal gebelik sonrası kanama ne kadar devam eder 11 ekim de hasta oldum hala devam ediyor 15 gün oldu 1 haftadır az az geliyor Dr a gitmeli miym normal mi ne zaman bitecek
normal canim.baya uzun suruyo o kanama.ama miktarina bak cok asiri olursa ve halsizlk baslarsa dr unu bilgilendr.kanamasi iyi icin tamamen temizlenr.gecmis olsun allah bi daga yasatmasin

normal canim.baya uzun suruyo o kanama.ama miktarina bak cok asiri olursa ve halsizlk baslarsa dr unu bilgilendr.kanamasi iyi icin tamamen temizlenr.gecmis olsun allah bi daga yasatmasin

Sağol cnm teşekkür ederim amin inş bidaha yaşamam Allah kimseye yaşatmasın. Yok çok değil zaten ilk bir hafta normaldi son bir hafta da çok az az geliyor akıntı şeklinde ama yeni gebelik düşünemiyorum haliyle inş biter artık

Benim beta hcg 20 çıktı iki gün sonra gel dedi doktor. 14gündür lekelenme oluyor. Yerleşme kanaması mı yoksa düşük mü. Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…