arkadaşlar
geçen hafta regl oldum sonra regl devam edince test yaptık bchg 59 cıktı. 2gün sonra 70 cıktı. doktor kimyasal gebelik muhtemel dedi. bugün yaptım 124 cıktı. kimyasal gebelik yaşayıp böyle bchg yükselen var mı? bu yükseliş cok sağlıklı bi gebelik artışı değil diye biliyorum. doktor şimdi artış fena diil demiş bana ama bunu benzerini yaşayıp değeri yükselip sonra düşük yapan var mı? ya da bu tip durumlarda sonu düşük müdür?
benim de sat 19 ekim, 19 kasımda lekeleme oldu adet sandim ama durdu yani kesildi 20 kasimda test yaptırdım 20.50 cıktı sonuç. ertesi sabah adet oldum. yoğun bi şekilde kanamam devam etti gunde 1 paket pet bitirdim resmen. dedim kimyasal gebelik oluyo değerimin düştüğünü görmek için 22 kasımda tekrar test yaptırdım 125 cikti busefer bugün hala kanamamdurmadı adetimin 3. günü ne yapmam gerekiyor ben de senin gibi panik oldum ayni umarim hakkinda hayirlisi olur
Benimde iki gün arayla 27-46-60 çıkmıştı canım 60 çıktığı gün önce kahverengi akıntı oldu sonra adet oldum. Yani kimyasal gebelik oldu İnşallah hakkında hayırlısı olur