• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik yasayıp tekrar hamıle kalan varmı ne olur bana umut olun:(

ahlam

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
4
0
16
Hatay
ben 6 ay önce kimyasal gebelik yasadım ama dr hıcbır sorun yok demesıne ragmen hala gebe kalamadım cok cok uzululuyorum benım durumumda olan varsa ne olur paylasın duygularınızı:(

canım benimm...hiiiççç sıkmaa canını doktorlarınn hiç bir sorun yokk eşinde de sende de demelerine rağmennn...hamiş olamadımm...1 ay klomen glukofen kullandımm yine olmadı...3 ay ara vermeden klomen+çatlatma iğneleriniyle denedik yine olmadı...oluruna bıraktık bir süre olmadı...doktor değiştirdim tüp bebek merkezinde bir doktorla görüştüm durumu anlattım rahim filmi istedi...rahim filmi sonucunda yapışıklık olabileceği şüpesiyle histeroskopi oldum 14 şubatta da aşılama...28 şubatta b hcg istedi doktorumuz sonuç için 25.03 dü değerimmm hamileydim...iki gün sonra testi tekrarladık değerim düştü 10.31 e... ertesi günde regl oldum zaten...bebeğimm tutunamadan düştü...kimyasal bir gebelikdi...bir daha da adet olmadım...kendiliğinden geldi bebişim...çok şükür RABBİME...UMUDUNU KAYBETME HİÇBİR ZAMAN...RABBİM BİZLER İÇİN EN DOĞRU ZAMANI BİLENDİR...DUA ET HAYIRLISINI İSTE...İLİŞKİ SIRASINDA BELİNİN ALTINA YÜKSEK OLMAYAN BİR YASTIK KOY...SONRASINDA BACAKLARININ ALTINADA...EN AZ 1 SAAT KALKMA BU ŞEKİLDE BEKLE...VE MALESEF Kİ HEMEN DUŞ ALMA SABAHI BEKLE....duaylaaa...çokk çokkk ...

Stresten olmuyordur sakin olup bol bol dua edip rabbimden hayirlisini temenni et hakkinda guzeli hayirlisi olsun ins

Hiç stres yapma canımmmm Allahın izniyle yakın zamanda güzel haberler alırsın :)

Back