Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mandalinvitamin

Her nasip vaktine esirdir 🌺
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
603
1.000
113
Merhaba. 6 gün geciken adet sonrası kanama başladı. Ama Bi gün sürdü bitti tekrar başladı derken iki hafta oldu hala ara ara devam ediyor. Spirali yeni çıkarttım diye önemsemedim. Ama hala bitmeyince bugün doktora gittim ve kimyasal gebelik yaşadığımı söyledi eve gönderdi. Kimyasal gebelikte kanama bu kadar uzun sürer mi?

Merhaba ben iki defa yaşadım benim beş gün falan sürmüştü belki kişiden kişiye değiştir

Ben adetimden 4 gün önce öğrenmiştim ve adetim 1 2 gün geçtikten sonra kanamam oldu çok ağrılı hastaneye gittim boş ama kanamam 3 gün sürdü

Sürer canım benim başıma iki defa geldi hem o kadar ağrılı olur ki canın çıkar sanırsın normal adetten çok farklı geçmiş olsun inşallah Allah bidaha yaşatmaz

Pazar günü kan testi yaptı doktor değer 18 çıktı .pazartesi gene yaptık oda 32 çıktı.ama progesteron testi de yaptı o 4 çıktı .sanki sağlıkli bir gebelik değil dedi yarın gene kan testi verecem bakacak artı mı diye bana dua edin lütfen.yada değerleri böyle olup ilerleyen oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…