- 12 Mayıs 2018
- 118
- 32
- 48
- 32
- Konu Sahibi isimsizolsunnn
Merhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay erken ve az adet oldum aynı durumu yaşayan var mı ? Niye böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce lütfen yardımcı olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelikten sonra kontrole gidin mutlaka. Sonrasında adet düzensizliği olabiliyor hormonların dengesi alt üst olduğu için. Az derken nasıl? Kahverengi lekelenme mi yoksa kırmızı pıhtılı kanama mı ?Merhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay erken ve az adet oldum aynı durumu yaşayan var mı ? Niye böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce lütfen yardımcı olun.
Önce kırmızı pıhtılı kan geldi bugünde kavrengi.. 10 günden beride çok bel ağrısı çektim geçen ayda böyle olmuştu kimyasal gebelik olduğunu öğrendimKimyasal gebelikten sonra kontrole gidin mutlaka. Sonrasında adet düzensizliği olabiliyor hormonların dengesi alt üst olduğu için. Az derken nasıl? Kahverengi lekelenme mi yoksa kırmızı pıhtılı kanama mı ?
Sizin nasıldı normal miydiKimyasal gebelik sonrası adet duzeni ve yoğunluk değişiyor ilk bı iki ay panik yapmayın ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım.
düşüklerden sonra kontrol şart canım bir kontrole gitmeni öneririmMerhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay erken ve az adet oldum aynı durumu yaşayan var mı ? Niye böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce lütfen yardımcı olun.
Arada bir sağ kasığımda ağrıyor bastırıncada acıyor. Ben tahminlerime göre erken adet oldum 18i gibi adet olmam gerekiyodu bu yerleşme kanaması olabilir mi ki ?Geçen ay zaten gittim herşey normal demişti kimyasal gebeliğin üzerinden bir ay geçti adetim 2 gün sürdü şimdide bitti ama belim ağrımaya devam ediyor. Az önce test yaptım acaba tekrar kimyasal mı yaşıyorum diye geçen ayda böyle farketmiştim. Negatif çıktı anlam veremedim hala devam ediyor bel ağrım
senin nasıl olmuştu kimyasalın canım? ben benimki kimsayal mı değil mi bilmiyorum..Ben de korunmayi bıraktığımdan beri az adet oluyorum. Pihtili geliyor ve pedimi kirletmiyor. Neden oldugunu bilmiyorum ve artik cok ta onemsemiyorum. Bu ay doktora gidicem ve gitmişken bunu da danisicam. Bu arada gecen ay bende kimyasal gecirmistim
ben kontrol için gittiğimde beta 74 çıkmıştı. ama adet oluyordum o sırada ve kanamam vardı. 2 gün sonra baktık 13'e düşmüş. doktor biyokimyasal gebelik dedi.senin nasıl olmuştu kimyasalın canım? ben benimki kimsayal mı değil mi bilmiyorum..