Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayanlar yardımcı olur musnuz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

isimsizolsunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
118
32
48
32
Merhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay erken ve az adet oldum aynı durumu yaşayan var mı ? Niye böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce lütfen yardımcı olun.

Merhaba geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay erken ve az adet oldum aynı durumu yaşayan var mı ? Niye böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce lütfen yardımcı olun.
Kimyasal gebelikten sonra kontrole gidin mutlaka. Sonrasında adet düzensizliği olabiliyor hormonların dengesi alt üst olduğu için. Az derken nasıl? Kahverengi lekelenme mi yoksa kırmızı pıhtılı kanama mı ?

Kimyasal gebelikten sonra kontrole gidin mutlaka. Sonrasında adet düzensizliği olabiliyor hormonların dengesi alt üst olduğu için. Az derken nasıl? Kahverengi lekelenme mi yoksa kırmızı pıhtılı kanama mı ?
Önce kırmızı pıhtılı kan geldi bugünde kavrengi.. 10 günden beride çok bel ağrısı çektim geçen ayda böyle olmuştu kimyasal gebelik olduğunu öğrendim

Geçen ay zaten gittim herşey normal demişti kimyasal gebeliğin üzerinden bir ay geçti adetim 2 gün sürdü şimdide bitti ama belim ağrımaya devam ediyor. Az önce test yaptım acaba tekrar kimyasal mı yaşıyorum diye geçen ayda böyle farketmiştim. Negatif çıktı anlam veremedim hala devam ediyor bel ağrım

A
Geçen ay zaten gittim herşey normal demişti kimyasal gebeliğin üzerinden bir ay geçti adetim 2 gün sürdü şimdide bitti ama belim ağrımaya devam ediyor. Az önce test yaptım acaba tekrar kimyasal mı yaşıyorum diye geçen ayda böyle farketmiştim. Negatif çıktı anlam veremedim hala devam ediyor bel ağrım
Arada bir sağ kasığımda ağrıyor bastırıncada acıyor. Ben tahminlerime göre erken adet oldum 18i gibi adet olmam gerekiyodu bu yerleşme kanaması olabilir mi ki ?

kızlar kimyasal gebelik olduğunu nasıl anladınız? ben klomen kullanıyorum bu 2. ayım. iğneden 6 gün sonra iğnenin etkileyeceğini unutup idrar testi yaptım tabiiki çift çizgi çıktı. gidip kan verdim 9,93 çıktı. (doktorum kanı etkilemez iğne demişti) iki gün sonra yine kan verdim bu sefer 3,26 çıktı. dün adet günümdü ama ne dün hastalandım ne de bugün.. bu bir kimyasal gebelik mi?

Ben de korunmayi bıraktığımdan beri az adet oluyorum. Pihtili geliyor ve pedimi kirletmiyor. Neden oldugunu bilmiyorum ve artik cok ta onemsemiyorum. Bu ay doktora gidicem ve gitmişken bunu da danisicam. Bu arada gecen ay bende kimyasal gecirmistim

Ben de korunmayi bıraktığımdan beri az adet oluyorum. Pihtili geliyor ve pedimi kirletmiyor. Neden oldugunu bilmiyorum ve artik cok ta onemsemiyorum. Bu ay doktora gidicem ve gitmişken bunu da danisicam. Bu arada gecen ay bende kimyasal gecirmistim
senin nasıl olmuştu kimyasalın canım? ben benimki kimsayal mı değil mi bilmiyorum..

senin nasıl olmuştu kimyasalın canım? ben benimki kimsayal mı değil mi bilmiyorum..
ben kontrol için gittiğimde beta 74 çıkmıştı. ama adet oluyordum o sırada ve kanamam vardı. 2 gün sonra baktık 13'e düşmüş. doktor biyokimyasal gebelik dedi.

Back