• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik yasayanlar yardim edinn...!!!!!

Patronice006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
7
2
1
32
Merhaba kizlar 1 haftadir doktordayim kan degerlerim gun asiri 90 95 99 161 121 107 bugun cika sonuc doktor kimyasal gebelik yapiyosun dedi kanamam basladi 3 gundur pihti gibi seyler atiyorum cok koyu normalmi bu ve kac gun suruyo agrim yok dencek kadar az bu konuda beni aydinlatacak arkadaslar varmii??

Merhaba aynı şeyleri bende yaşadım ilk beta 88 108 99 50 27 0 diye gitti doktor düşük yapıyorsun dedi ve düşük yapmışım bendede koyu kahve bazen kırmızı renkte kana geldi peceteyle sildigimde ufak tefek pıhtıda vardı bu yaklaşık 10 gün sürdü sonra betahcg sıfırlanana kadarda devam eder canım

Evet normal döllenmeye çalışıp basarisiz olan yumurtayi atiyor vücudun bunye meselesi ben cok sancili atlattim 8 9 gun surdu sonra adet tarihim cok oynadi

Mualakta kalmak çok zor o stres benide baya etkilemişti ne olduğunu ne olacağını bilemiyorsun tam birşey söylemiyorlar umutlanmak istemiyorsun bir taraftan zor inşallah sizinki düşükle sonuçlanmaz

Afilim92 merhaba benim daha yeni düşük olduğu için daha adet olmadım ekim 9 da düşük oldu 10 gün sürdü kanamam ne zaman adet olurum sizce sizin ne zaman oldu normal gününüzdemi yoksa kaç gün geçti

kızlar bnde adetım 3 gun gecıktı beta hcg 11.63 cıktı testtın uzerınden 3 gun gectı yarın yenıden test yaptırcam ama kanamam leke falan yok acaba kımyasal olabılrmı dktr rahım duvarı kalınlasmıs dedı

kızlar bnde adetım 3 gun gecıktı beta hcg 11.63 cıktı testtın uzerınden 3 gun gectı yarın yenıden test yaptırcam ama kanamam leke falan yok acaba kımyasal olabılrmı dktr rahım duvarı kalınlasmıs dedı

Değer 3 gün gecikmesine göre düsük ama iliskiye ne zamn girdigin de onemli 2 gun sonraki katlanmaya bakmak lazim

Çok geçmiş olsun kuzum benim 1 hafta sürmüştü sancı ile beraber ciğer parçası gibi bir parça gelmişti papatya çayı iç rahatlarsın birde kasıklarına çok bastirmadan yukarıdan aşağıya doğru masaj yap çıksın içeride ne var ne yoksa inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın :KK200:

Evet kizlar uzun zaman oldu mesajlarnizi okuyamadm ancak firsatim oldu malesef dusukle sonuclandi gebeligim 1 aydan fazla kanamam surdu igne yapildi 2 defa onun sonucu da beta takiben dustu gun gune suan sifirlandi ve 1 hafta sonra adet gordum 3 ay koruncaksn dedi doktor cok zor bi donemdi Rabbim kimseye gostermesin herkes.ins bigu saglikli evlatlar kucagina alir benimle birlikte

Evet kizlar uzun zaman oldu mesajlarnizi okuyamadm ancak firsatim oldu malesef dusukle sonuclandi gebeligim 1 aydan fazla kanamam surdu igne yapildi 2 defa onun sonucu da beta takiben dustu gun gune suan sifirlandi ve 1 hafta sonra adet gordum 3 ay koruncaksn dedi doktor cok zor bi donemdi Rabbim kimseye gostermesin herkes.ins bigu saglikli evlatlar kucagina alir benimle birlikte
Bu durumu her kadın yaşıyor hatta bazı kadınlar farkında bile olmadan regli ile birlikte atiyormus sakin umutsuzluğa kapılma ben bu durumu 2 ay üst üste yaşadım biliyorum acısını ağrısını rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder dualarım seninle:KK200:

Merhaba kizlar 1 haftadir doktordayim kan degerlerim gun asiri 90 95 99 161 121 107 bugun cika sonuc doktor kimyasal gebelik yapiyosun dedi kanamam basladi 3 gundur pihti gibi seyler atiyorum cok koyu normalmi bu ve kac gun suruyo agrim yok dencek kadar az bu konuda beni aydinlatacak arkadaslar varmii??
Aynısını bnde yasadım. İlk gittiğimde değerim 49,35 di iki gun snra 65e çıktı ve ogun zaten kanamam baslamıstı akşama doğru senin dediğin gibi pıhtı şeyler gelmeye basladı. 2 gun snra gittiğimde değerim 9 da düşmüştü sonra zaten normal regl gibi gördüm bitti. :KK43:
Birde sürekli kanamam yoktu ara ara peçeteye falan silince arada da çoğalıyordu
:110:

Aynısını bnde yasadım. İlk gittiğimde değerim 49,35 di iki gun snra 65e çıktı ve ogun zaten kanamam baslamıstı akşama doğru senin dediğin gibi pıhtı şeyler gelmeye basladı. 2 gun snra gittiğimde değerim 9 da düşmüştü sonra zaten normal regl gibi gördüm bitti. :KK43:
Birde sürekli kanamam yoktu ara ara peçeteye falan silince arada da çoğalıyordu
:110:

Back