Kimyasal gebelik yasayanlar beta hcg degerlerinizi yazarmisiniz

Kızlar morelim cok bozuk sanki benim degerlerimde kimyasal gibi duruyo katlamıyo ıyı veya kötü yorumlarınızı esırgemeyın:KK61: 9. Gün 6.84.
11. Gün 27.02
12. Gün. 40.65
14. Gün 61.95
17. Gün 111.02. Ümidimi kaybettim artık anne olmak haram bana sanki cok yoruldum

Seni çok iyi anlıyorum canım bende çok zor günler geçirdim en soonun da cumartesi şiddetli bir agriyla düşük yaptım ama ben kötü örneğim. Bizim merkezde benimle aynı durumda bir bayan vardı kalp atışlarını duydu şimdi, onun iki embriyo transfer edilmiş arada biriji kaybettiği için değer katlanmamis, bizim sinavimiz çok zor canım allah beterinden saklasin. Senin kaç embriyo transfer edilmişti? Kendini her iki duruma da hazırlayıp beklemek den başka birşey gelmiyor elimizden, durum belli olunca haberdar et canım

İlk transferimde kimyasal gebelik yaşadım

9.gün 19,51
12.gün 65,31
sonra kanamam başladı ve 4 gün sonra yaptırdığım testte değerim düştü

Buz bebeklerimle test günümüzü bekliyoruz şimdi, pazar günü belli olacak, umudumuzu, inancımızı kaybetmeyelim inşallah

Ya arkadaşlar benim kimtasal gebrlik sonradı kanamam 20 gün sürdü pazar bitti ama iki gündür çok göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum adete takın yaşardım bu belirtileri ben nolur fikri olan varsa yardımcı olsun

9.gün 19,51
12.gün 65,31

Buz bebeklerimle test günümüzü bekliyoruz şimdi, pazar günü belli olacak, umudumuzu, inancımızı kaybetmeyelim inşallah
Kimyasal gebelik sonrası tekrar ne kadar arayla denediniz acaba

Kimyasal gebelik sonrası tekrar ne kadar arayla denediniz acaba
Düşük sonrasi regl oldum, sonraki ilk reglmde tedaviye basladik , yaklasik iki ay sonra yani, kimyasal gebelik sonrasi beklemeye gerek yok dedi doktorum, kurtaj olmadim cunku

Düşük sonrasi regl oldum, sonraki ilk reglmde tedaviye basladik , yaklasik iki ay sonra yani, kimyasal gebelik sonrasi beklemeye gerek yok dedi doktorum, kurtaj olmadim cunku
Evet benimde kanamayla oldu düşük banada beklemene gerek yok dediler kafam karıştı acelemi etmiş olurum diye diğer ay ki adetimle denemeyi düşünüyorum herkes bekle diyor dr gerek yok diyor kafam karıştı cevap için teşekkürler

[QUOTE="dyg_brk, post: 41696020, member: 68494 ] benimde kanamayla oldu düşük banada beklemene gerek yok dediler kafam karıştı acelemi etmiş olurum diye diğer ay ki adetimle denemeyi düşünüyorum herkes bekle diyor dr gerek yok diyor kafam karıştı cevap için teşekkürler[/QUOTE]
Rica ederim, önemli olan senin hazir olman ve istemen gerisini boşver takilmamaya çaliş

[QUOTE="dyg_brk, post: 41696020, member: 68494 ] benimde kanamayla oldu düşük banada beklemene gerek yok dediler kafam karıştı acelemi etmiş olurum diye diğer ay ki adetimle denemeyi düşünüyorum herkes bekle diyor dr gerek yok diyor kafam karıştı cevap için teşekkürler
Rica ederim, önemli olan senin hazir olman ve istemen gerisini boşver takilmamaya çaliş[/QUOTE]
Valla bana kalsa hiç durmam malum bebek hasreti :)) eşim çok yıprandığımı düşünüyor ama beni böyle beklemek daha çok yıpratıyor inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla yaptırırım 3.denemeyi sanada hayırlı pozitifler diliyorum Allah gönlündekini versin inşallah

Rica ederim, önemli olan senin hazir olman ve istemen gerisini boşver takilmamaya çaliş
Valla bana kalsa hiç durmam malum bebek hasreti :)) eşim çok yıprandığımı düşünüyor ama beni böyle beklemek daha çok yıpratıyor inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla yaptırırım 3.denemeyi sanada hayırlı pozitifler diliyorum Allah gönlündekini versin inşallah[/QUOTE]

Canım çok geçmis olsun bende beklemek den yana değilim aynı senin gibi düşüyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Topikden bilgi almak isteyenler için son durumumu yaziyim benim ki dış gebelik mis değer 1400 yükselince kese sağ tüp ameliyat yerinde göründü iğne yapıldı şimdi düşmesini bekliyoruz, benim anladığım kadarıyla kimyasal genelinde değer çok fazla yulselmeden düşüyor, dış genelikde düzensiz bir artış oluyor, ama bazen birden fazla embriyo transferi yapıldığında başlarken birden fazla tutunup sonra bir tanesi düşüyor ve bu durumda da beta ucu düzensizliği yaşanabiliyor,

Tabi bunların hepsi benim tahminim yani en doğrusunu dr. Un takibi ile anlaşılır. Bu durumu yaşayıp da burayı okuyan arkadaşlarım çok çok zor biliyorum ama ne olur sebat edip hayirlisini dinleyin, sanırım bizim sinavimizda en önemlisi sabir. Hepimizin kucaklari hayırlı evlatlarla dolar inşallah.

9.gün 19,51
12.gün 65,31

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah mutlu haberler alırsın.

Ya arkadaşlar benim kimtasal gebrlik sonradı kanamam 20 gün sürdü pazar bitti ama iki gündür çok göğüs ve kasık ağrısı yaşıyorum adete takın yaşardım bu belirtileri ben nolur fikri olan varsa yardımcı olsun

Canım dr. Görüştün mu aklında kalacağına dr bir sor istersen

İlk kimyasal gebeliğimde hcg değerim 55 idi. Şimdi 1 ekim regl günümde kan verdim. Yine 55. Sanırım bu da kimyasal gebelik

Merhaba arkadaslar menim 10 eylulde transferim oldu 21 eylulde beta hcg 7.4 , 24 eylulde kanamam basladi adet kanamasi gibi Buna ramen kan testi yapdim 20.5 cikti adet normalden vazlaydi ,aradabirde pıhtılaşmış parçalar vardi
29 eylulde asiri kanamam sonlandi lekelenme tarzinda kanamam oldu 29 eylulde beta 107-ye yukseldi 1 ekimde yeniden kan testi yaptim beta degerim 45-e indi cok kararsizim kimyasal gebelikmi yoksa dis gebelik ? 1 yil once dis gebelik kecirdim sag tupum alindi cok korkuyorum bu gun yene kan verdim sonucu 1 kac saate alicam bu arada lekelnme tarzinda olan kanamam 5 ekime kadar devam etdi

11.gun 70
13.gün. 90
15.gün 55
17.gün 17 oldu kimyasal iki gün sonra 0 a düscekmis 10 gün içinde kanamayla dusucekmis :KK43:

Hiç umudunuzu yitirmeyin. En önemli şey bu.er yada geç gebe kalacaksınız. Kimyasal gebelik üzülecek bir olay değil,aksine vücudun en baştan aldığı bir önlem.benim de ilk gebeliğim kimyasaldı.üç ay sonra gebe kaldım yeniden. İki ay sonra doğumum.darısı size ve tüm isteyenlere. Pozitif düşünün,güzel hayaller kurun.

benim bu konuda kafam çok karışık bana yardım edin :KK43:
transfer sonrası bhcg değerlerim
6. gün 87
8. gün 217
10. gün 476
14. gün 2611
14. gün kanamam başladı ve çok yoğun adet oldum parçalar içeren.Hala devam ediyor. Doktorum kimyasal gebelik dedi bhcg düşmeden nasıl kimyasal gebelik oluyor hiç anlamadım.

benim bu konuda kafam çok karışık bana yardım edin :KK43:
transfer sonrası bhcg değerlerim
6. gün 87
8. gün 217
10. gün 476
14. gün 2611
14. gün kanamam başladı ve çok yoğun adet oldum parçalar içeren.Hala devam ediyor. Doktorum kimyasal gebelik dedi bhcg düşmeden nasıl kimyasal gebelik oluyor hiç anlamadım.
Can'ım geçmiş olsun değerlerin çok güzel artmış
Keseyi görmüş müydünüz
Görmeniz gerekir değil mi bu değerlerle?
Eğer gördüyseniz kimyasal gebelik olamaz zaten
Gördüyseniz de kanamaya rağmen tutunabiliuor
Eğer doktorun kese şekline ilişkin kötü bir yorum yaptıysabikemiyotum;ama kanamaya rağmen tutunan çok
Benim de kanamam oldu 12..gunde ama değerim sağlıklı yükselmedi ve 21.gun olmasına rağmen transferden sonda Hale'n ara ara kanayan kahverengi akıntım var maslesef
Doktor bana da aynısını dedi ve kontrole çağırdı
Sizi de çağırdı mı
Kesinlikle hcg yi kontrol etmesi
Laz'ım doktorun
Hatta muayene etmesi
Benim kanamaya rağmen yukseldi değer çunku dısgebelik de olabiliyor
2/3 gune bir kontrole git canım mutlaka

10.gün 19
12.gün 59
14.gün 127
16.gün 364
18.gün 98