- 18 Eylül 2013
- 358
- 368
- 34
-
- Konu Sahibi mirage1907
Bu ay 2. Tüp bebek denemesinde kimyasal yaşamış biri olarak değerlerimi yazayım belki yardımcı olurum ama tabiki en iyi bilgiyi doktorunun takibi verir
8.gün 87
10.gün 160
12.gün 212
14.gün 280
Ve sonra dış gebelik ihtimaline karşı takip başladı kanamam başladığı halde çok yavaş düştü kan değerim yarın son testimi vereceğim böylelikle acı bir tecrübe son bulmuş olacak umarım gebeliğin sağlıklıdır
Merhaba, bütün gebelik çeşitleri yaşamış biri olarak yazıyorum( birşeyler yolunda gitmadiğinde değerler pek orantılı gitmiyor . İlk 3 5 gün normal ikiye katlanır gibi gitsede sonra değerler anormelleşiyor.Bu yüzden net birşey söylemek için en az 1 hafta 10 gün aralıklı olarak betahcg yaptırmak lazım.Ben çok şey yaşadığım için doktor bize yaptır demesede yaptırıp bakıyorduk kan testine.İçimiz rahatlasın diye.korkularımız da maalesef hep yersiz olmadı.Umarım senin herşey yolundadır..
İnşallah en kısa zamanda muradımıza hayırlısıyla kavuşuruz.Bunların hepsi bir sınav bizim için.Hem de zor bir sınav....
Takip çok önemli benim ilk iki gün güzel katlamıştı dr gözünatdın 15 gün sonra kese görmeye gel dedi hatta eşim kutu kutu clexane aldı 2 gün sonra ısrarla tekrar ettim ve iyiki etmişim 15 gün sonra şok yaşayacaktım yoksa zaten bence bişeylerin ters gittiğini hissediyor insan
Evet bana herkes abartıyorsun kendine dertmi arıyorsun falan dedi ama söylediğin gibi kendini tanıyorsan ters giden şeyi hissediyorsun Rabbim kimseye yaşatmasınKesinlikle anlıyorsun.Bazı şeyleri sorduğunda doktora normal desede.Bnce insan kendini takip etmeli .Bizde hep Dediğin gibi yaptık.Doktor tamam ikiye katlanmış normal desede biz testi hep yaptırmaya devam ettik.Maalesef hep te yanılmadığımızı gördük
E
Evet bana herkes abartıyorsun kendine dertmi arıyorsun falan dedi ama söylediğin gibi kendini tanıyorsan ters giden şeyi hissediyorsun Rabbim kimseye yaşatmasın
Canim ya sanki normale dönmüş bu değerler rabbimin mucizesi cok inşallah bir mucizede sana yasatiyordur..doktorun ne diyor bu duruma9. Gün : 44.95
12. Gün : 81
13.Gün : 61
14. Gün: 71
16. Gün : 152
18. Gün :342
Son durum bu, son 5 gündür hafif karın ağrısı ve lekelenme var, dr. Kesin bişey soylemiyor.
Tecrübeli arkadaşlar lütfen sizde değerlerinizi yazin.
Canim ya sanki normale dönmüş bu değerler rabbimin mucizesi cok inşallah bir mucizede sana yasatiyordur..doktorun ne diyor bu duruma