Kimyasal gebelik ve tüp bebek

asyalacali

Yürek Kaç Yılda Unutur Anımsamayı?
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
424
248
Hocam merhaba. ben 31 yaşındayım yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz fakat bu 3 yıl içinde ben üç defa kimyasal gebelik yaşadım. mtfhr677 ve mtfhr1298 heterozigot ayrıca protein S düşük. şimdiyse tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama onunda kimyasal olmasından korkuyoruz. nasıl bir yol izlemeli ne yapmalı ve tüp bebekte sağlıklı gebelik elde etme imkanımız nedir yine kimyasal olur mu?

Merhabalar :
Ardışık olumsuz gebelık sonucları varlıgı nedenı ıle ;bay ve bayan genetık ,pıhtılasma testlerı( sizin pıhtılasma testlerınızde pıhtılasmaya meyıl oldugu gözükmekte. kan sulandırıcı hap ve iğne ile tedavısı mumkun olmakta) , rahım ıcının degerlendırılmesı( hısteroskopı denılen kamera sistemı ıle rahım içinin kontrol edılmesı),tıroıd ve şeker durumları gıbı detaylı bır arastırma gerektirir. Sonuclara göre ılerı tüp bebek yontemınden genetık taramalı ( array cgh yontemı)tüp bebek yöntem secımıne karar verılebılir. (bu yöntemle embrıolar genetık ayıklama yöntemi ile saglıklılar saglıksızlardan ayırt edılır ve anne rahmıne saglıklı embrıolar transfer edilir.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…