kimyasal gebelik ve sonrasi

kiymetlimiz

SIKI SIKI TUTUNUN ANNEYE MELEKLERİM
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.005
1.120
Arkadaslar kimyasal gebelik yasayip sonrasinda hamile kalanlar tecrubeli paylasimlarinizi bekliyoruz

Tecrübeye gerek yok. Hamile kalıyorsun, sonra adet oluyorsun. Sonra normal hayatına devam ediyorsun yine hamile kalıyorsun benim gibi bir kızın oluyor, kızın bir yaşındyken yine hamile kalıyorsun ve bir kızının daha geleceğini öğreniyorsunmis gibi misss..takma kafanı erken test yapmasak haberimiz bile olmayacaktı..

Allah bagislasin kizlarini ...erken yaptirmadim.ben iki gun gectikten sonra yaptim...ne kadar sure sonra hamile kaldin cnm

A

Selam bayanlar yasamasi çok zor ama aynsey dun gece basima geldi adetim 10 gün geçmişti idrar testlerinde hep silik cizgi cikti kan tahlilim 10,26 ydi yanlizca 2 gün sevinebildim yoğun bi kanamayla dun gece HCG oranim 5,19 a düştü ve doktor bebek yok dedi allahim bunu yaşayan herkese sabir versin ve en kisa sürede isteyen herkese bebis versin dualarim sizinle dün 2 kişi evden çiktim ve yanliz döndüm hala dayan
amiyorum

hiç üzülmecanım benim bende 6 ay önce yasadım suanda hamileyim ve vetam cok gec ckyo doktor kımyasal olabılır dedı takip ediyotruz bakalım bende ilk kımyasalda cok üzülmüştüm ama doktorum bana saglıklı bır gebelık olmadıgını soyleyınce hayırlısı dedım relax ol allahım goruyor bızı verecek hayırlı zamanda ısyankar olma sakın

İnşaallah hayirlisiyla kucagina almayi kismet eder yüce Rabbim seni ve bebeğini korusun

Benim de ilk gebeliğim kimyasalda iki ay önce. Şimdi 1 ekim regl günümde beta hcg 55 çıktı. Yine mi kimyasal acaba? 3-5 gün bekleyip regl olmazsam yine kan verip doktora gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…