Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik ve ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spring212

Yine ben
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2018
121
154
23
34
Selam kizlar.Gectigimiz ay kimyasal gebelik gecirdim. Suan ovulasyon testi kullaniyorum . Normalde adetten sonra 14. Gunumde pozitifi gorurdum. Suan 16. gunum koyulasma bile yok.
Sorum su; kimyasal gebelkiten sonra gec yumurtlama yada adet gecikmesi yasayaniniz varmi. Kac gun gecikti.
Tesekkurler:KK200:

Ben de yaşadım kimyasal böyle düzensizlikler olabiliyor canım geçmiş olsun telaş etme inş yoluna girer

Merhaba cnm bende 2 kere kimymasal gecirdim. Doktorum kimyasal gebeligin vucudu hicbir sekilde etkilemedigini soyledi. Ama yumurtlamagunleri ger ay farkli olabiliyor canim bu bircol kadinda bu sekildedir. Onemsenecek birsey oldgunu dusunmuyorum.

Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik ve gerçekten sağ tarafım şiddetli yanmaya basladi

Selam kizlar.Gectigimiz ay kimyasal gebelik gecirdim. Suan ovulasyon testi kullaniyorum . Normalde adetten sonra 14. Gunumde pozitifi gorurdum. Suan 16. gunum koyulasma bile yok.
Sorum su; kimyasal gebelkiten sonra gec yumurtlama yada adet gecikmesi yasayaniniz varmi. Kac gun gecikti.
Tesekkurler:KK200:
Genelde gec adet olunuyor canim o yuzde sikma canini 2 ay duzelir insallah

Back