Gebeliğe Hazırlık kimyasal gebelik ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

silashnx1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
2
0
1
23
merhaba kızlar her ay 7 sinde adet oluyordum 7 eylülde olmadım ve test yaptım test pozitif çıktı ama 11 eylülde kanamam başladı değişik et parçaları da beraberinde geldi düşük yaptım bebeğim üç haftalıktı ayın 17 sinde kanamam bitti ve ben tekrardan hamile kalmak istiyorum bugün ayın 6 sı test yaptım ama negatif çıktı bu konu hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz düşük yaptıktan sonra ne zaman hamile kalınır veya hamileysem bu ne zaman idrarda belli olur şimdiden teşekkürler

Ovulasyon testi alarak yumurtlama doneminizi degerlendirin, genelde kimyasaldan hemen sonra hamilelik oluyor deniyor. Mutlaka takip edin ovulasyonla

Ben de 10 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Etrafımdaki herkes düşükten sonra daha çabuk hamile kalındığını söyledi. Hatta ablamın kaynanası daha adet olmadan hamilE kalmış. Ben de max 3 ay sonra tekrar hamile kalacağıma o kadar inanmıştım ki ama 10 ay oldu. Henüz bsey yok. Hamileysen de adet günü adet olmazsan test yap. Çıkar o şekilde. Adetten 4 gün önce sonuç veren erken gebelik testleri var ama gününden önce yapılmasını ben çok sağlıklı bulmuyorum. En hayırlı zamanda yeni bir bebekle müjdelenirsiniz inşallah

Cok tesekkur ederim sagolun insAllah Àminnn

Bende durum yakın hamile kaldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…