Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar b-hcg 105 le başladı sonra 44 en son da perşembe 17 düştü bu arada çarşamba kanamam başlamıştğ ancak çok az 2 gündür de çook az ara ara kanamam var bi aksilik mi var sizce bu kadar az olması tuhaf değil mi kanamayı arttırmak için ne yapabilirim
kanaman olacak belkı 10 gun belkı 20 gün doktorum bana öle demişti o yuzden stres yapma önce sen rahat ol RABBIM İNSALLAH bundan sonra gönlüne göre verır.. benım 8 9 gün olmustu kanamam kanda beta hgc sıfırlanana kdr kanama olur demişti ve oldu.
canım normalll az ve ara aradır kanamaların büyük ihtimalle..
bende aynı şeyleri yaşamıştım.
regl gördüm 1 hafta sonra kanamam başladı.15 gün falan sürmüştü değerlerimde düşüyodu senin gibi.2 günde bir yaptırıyordum
cvplar için çok tşler aralıklı devam ediyor ancak adet kanamasından çok az bu durumda beni çok rahatsız ediyor doktorumu aradım fakat bir şey olmaz dedi normalde pzt.i doktora gitmem lazım ancak bu hafta raporluydum bebeğimi bu hafta kaybettim onun için. Ancak cmt.i gideceğim