• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik tekrarı

Terminator

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
72
17
38
43
Merhabalar aranıza yeni katıldım. Haziran ayında regl günü beta hcg 55 çıkmıştı. Çok sevindim gebeyim diye. Ama maalesef 2 temmuz gecesikanamam başladı ve devam etti. Doktora gittik. Korunmasız ilişkiye devam dedi. Bu ay ise 1 ekimde regl olmam gerekiyordu. Evde test yaptım. Pozitif çıkınca aynı gün kan verdim. Bugün değerimin yine 55 olduğunu görünce moralim bozuldu. Yüksek ihtimal bu da kimyasal gebelik. Bundan sonrasında ne yapmam gerektiği konusunda kafam karışık. Yaşım 34. Bi deneme daha mı yapsak. Yoksa sıkı bir araştırmaya mı girişsek?

Belki de kimyasal değildir. Sonraki günler tekrar test yapıp değerin artıp artmadığına bak. İnşallah güzel sonuç alırsın.

Yarın sabah gidip tekrardan kan vercem. Regl olmadım, ama sürekli olacakmışım gibi hissediyorum. Umarım burdan güzel sonuçlar yazarım sizlere.

Slm, dün kan verdim. Sonuç 714 :) umarım daha da yükselir. Haftaya bir defa daha kan vercem. Sonra doktora görümcem. İstanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz doktor var mı acaba?

adınıza çok sevindim. kimyasal olsaydı değer yukselmezdi. ben iki kimyasal gebelik geçirmiştim ve malesef değer yukselmeyip düşüyor. salıklı bir hamilelik diliyorum

Teşekkür ederim wavy. Umarım değerlerim yükselmeye devam eder. Sende en yakın Zaman'da sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Burdan güzel haberi verirsin.

sağol canım. kimyasal gebeliği 7 yıl once yaşamıştım. şu an ikizlerim var . iki kız. senden hayırlı haberler bekliyoruz:)

7 ekimde ki hcg değerim 714.
15 ekimdeki hcg değerim 9244.
Hcg değeri tam iki katı yükselmek zorunda mı?

Bugün doktora ilk muayeneye gittik. 7+2 sanıyordum ama 6 haftalıkmış Bebek. 6 mm boyu çıktı ama kalp atışlarını duyamadık. Bir hafta sonraya randevu verdi doktor. Herşey normal sıkıntı yok dedi. Heyecanlıydım sabah. Şimdide çok heyecanlıyım. 31 ekimde randevum. Zaman Nasıl geçecek bakalım.

Merhaba ben şimdi üye oldum.Bende bu ay kimyasal gebelik geçirdim.ilk gebeligimde bebegimin 28 haftalikken kalbi durdu.suni sanciyla doğum yaptım.1 yıl aradan sonra yani bu 3 ,4 aydan beridir çocuk denemesine başladık.iki ay öncede olmak üzere iki defa kimyasal gebelik yaşadım.3 gündür şiddetli sancim ve kanamam var.benim durumumda olan varmı.doktor 6 hafta sonra eşimle beni bekliyor bazı testler yapacakmış.sizlerden de test istendi mi nasıl yapılıyor bu testler.k.bakmayın uzun oldu

Büyük geçmiş olsun. 28 ay sonra kurtaramamışlar bebişi. kontrollerde yada değerlerinde sıkıntı var mıydı?

Çok teşekkür ederim.hep özele giderdim hiçbir zaman doktor sorun var demedi 19.haftamda araştırma hastanesine gittim doktor suyun çok az ve enfeksiyonun var dedi 22. Haftanda gel perinataloji takip edecek seni dedi.Ben korkup tekrar özele kendi doktoruma gittim konuyu anlattım kızdı ultrasonda bakıp peki bu bebeğin suyu olmasa nasıl yaşar bu bebek dedi.herşey normal diyip gönderdi beni.zaten 28.haftada iki gün hiç hareketlerini hissetmedim pazar gününe denk geldi bebegimn kalbi durmuştu doktor eşime siz hiç kontrollere gitmiyormuydunuz bebeğin suyu kalkmamış demiş.ama tabi sebep bumu bilmiyoruz.Çok kötü..alıştım ama acısı hep aynı

İstanbul'da musun? Doktoru merak ettim. Ben de özel doktora başladım ama senin dediğin gibi genelde devleti tercih ediyor insanlar. Çok hassas bir süreçmiş gebelik. İnsan heran tedirgin oluyor. Dertsiz yaşayıp gidiyormuşuz meğer öncesinde. Rahat gebe kalabiliyorsun Can'ım, bunla teselli bul. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir doğumla bebişini kucaklarsın.

Sevgili arkadaşlar bugün miniğimin kalp atışlarını duyduk şükür. Çok heyecan vericiydi. Boyu 1.4 cm. Ultrasona göre 7hafta 5 günlük. İçim rahatladı. Üç hafta sonra yeniden randevum var. İsteyen herkes Yaşar bu duyguyu umarım.

KIZLARRR acil bi bakar mısınız, ben gecen ay kimyasal yasadım değerim 15 den 5 e düştü.. bu ay ise su an 5 gündür kahverengili kanamam oluyor dün kan vermiştim BETAHCG 16,2 çıkmışş ne demek oluyo bu??

Beta hcg 5 in üzeri gebe kabul ediliyor. Sat ne zamandı? Günün geçtiyse yine kimyasal gebelik olabilir. Veya yerleşme kanaması olabilir. İki günde bir hcg ölçtür. Geç döllenme olduysa hcg yavaş yükseliyor.

Beta hcg 5 in üzeri gebe kabul ediliyor. Sat ne zamandı? Günün geçtiyse yine kimyasal gebelik olabilir. Veya yerleşme kanaması olabilir. İki günde bir hcg ölçtür. Geç döllenme olduysa hcg yavaş yükseliyor.
sağol cnm cevabın için , inşallah kimyasal değildir ama acil e gittim kimyasal olabilir dedi :(yarın tekrr kan vercem inşallah yükselir yine de bi umudum var:(doktor 16 değerini gebelik olarak kabul bile edemiyoruz dedi..:(

Kardelencim umudunu yitirme sakın. Eşinle güzel bir tatil ayarlayın. Gidin kafa dağıtın biraz. Yumurtlama günün ayın ortasında olacak diye net bişey yok. İki günde bir düzenli ilişkiye girin. Çabucak gebe kalabilmen büyük nimet aslında. Sakın bundan sonrakide kimyasal olacak diye düşünme. Düşükten bile saymıyorlar bunu sonuçta. Olumlu düşün, olumlu olur herşey. Yakında güzel haberlerini de bize bildir..

Kardelencim umudunu yitirme sakın. Eşinle güzel bir tatil ayarlayın. Gidin kafa dağıtın biraz. Yumurtlama günün ayın ortasında olacak diye net bişey yok. İki günde bir düzenli ilişkiye girin. Çabucak gebe kalabilmen büyük nimet aslında. Sakın bundan sonrakide kimyasal olacak diye düşünme. Düşükten bile saymıyorlar bunu sonuçta. Olumlu düşün, olumlu olur herşey. Yakında güzel haberlerini de bize bildir..
inşallah canım çok teşekkr ederim.. halen kanamam başlamadı kan verdim bugün.. değer yükselir inş :(

Back