- 20 Şubat 2022
- 320
- 187
- Konu Sahibi hemsirebiri
Merhaba arkadaşlar kasım ayında femara+çatlatma iğnesi ile bir gebelik oluştu aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim, 1 aralıkta beta 14.65 ile öğrendim 3-4 aralıkta kanamalar yaşadım, 3-4 gün sabah akşam 200 mg progestan ağızdan kapsül ile kanamam durdu. En son 5 gün sonra filan tekrar kanama oldu.
Beta değerleri;
1 aralık 14.65
5 aralık 39.50
7 aralık 101
12 aralık 842.7
12 aralık ve 13 aralık akşamları hep kanamam oldu, gündüzleri yoktu.
14 aralıkta keseye bakalım dedi doktor.
Gittim baktık çok minik belli belirsiz gördü.. beta bakalım dedik. Ve 14 aralık 450 ye düşmüştü.
17 aralık akşamı kanamam başladı. 3 gün sürdü toplam ve bitti. Beta sıfırlandı.
17 aralık regli başlangıcı olarak sayıyorum, bu ay 17 ocakta olacağım beklenen zamanda gelirse. Umarım gelmez çünkü değerlendirebilirsiniz demişti doktor. Eğer ki olursamda Şubatta tekrar femara deneyeceğiz. Şu an inofolic kullanıyorım pcos var bende iyi geliyor yumurtalara deniliyor.
## bunları bilgilendirme amaçlı yazdım kimyasal geçirenler varsa diye.
** gebelik belirtilerimde şunlardı; 6-7 gün öncesi aşırı sıcak basmaları gece terlemeleri, çok göğüs şişmesi aşırı gerilmesi bu kadardı hatırladığım kadarıyla.
●● Şimdi asıl sorum şudur kii kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar daha sonra ne zaman gebe kaldınız? Kimyasalda hissettiğiniz belirtiler gibi gebelik belirtileri yaşadınız mı?
Beta değerleri;
1 aralık 14.65
5 aralık 39.50
7 aralık 101
12 aralık 842.7
12 aralık ve 13 aralık akşamları hep kanamam oldu, gündüzleri yoktu.
14 aralıkta keseye bakalım dedi doktor.
Gittim baktık çok minik belli belirsiz gördü.. beta bakalım dedik. Ve 14 aralık 450 ye düşmüştü.
17 aralık akşamı kanamam başladı. 3 gün sürdü toplam ve bitti. Beta sıfırlandı.
17 aralık regli başlangıcı olarak sayıyorum, bu ay 17 ocakta olacağım beklenen zamanda gelirse. Umarım gelmez çünkü değerlendirebilirsiniz demişti doktor. Eğer ki olursamda Şubatta tekrar femara deneyeceğiz. Şu an inofolic kullanıyorım pcos var bende iyi geliyor yumurtalara deniliyor.
## bunları bilgilendirme amaçlı yazdım kimyasal geçirenler varsa diye.
** gebelik belirtilerimde şunlardı; 6-7 gün öncesi aşırı sıcak basmaları gece terlemeleri, çok göğüs şişmesi aşırı gerilmesi bu kadardı hatırladığım kadarıyla.
●● Şimdi asıl sorum şudur kii kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar daha sonra ne zaman gebe kaldınız? Kimyasalda hissettiğiniz belirtiler gibi gebelik belirtileri yaşadınız mı?