Kimyasal gebelik sonrası yapılması gerekenler?

nevbaharcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
233
262
36
Merhaba arkadaşlar,

kimyasal gebelik yaşayıp daha sonra hamile kalan arkadaşlar yaptırdıkları testleri, aldıkları önlemleri vs. paylaşabilir mi bu başlık altında rica etsem? Neden olur bu kimyasal gebelik? Nelere dikkat etmeli?

Tecrübelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler, sevgiler

Merhaba arkadaslar.eylulde ben de pozitif cvp aldim ama 7.haftada usg.ye gittigimde kese bostu.yani aslinda kimyasal gebelik denilen sey embriyonun tutmasi ve B-hcg salgilamaya basladiktan sonra herhangi bir nedenle embriyonun gelisimin durmasi yani olmesi ama kese hala orda olabilir de olmayabilir de.
1 adet kanamasi kadar ara verdikten sonra tekrar denedik tutmadi.simdi 12 aralikta kalan son embriyoyu da transfer ettik bekliyoruz.cuma gunu testim var.
Allah isteyen herkese hayirlisiyla kollarini doldursun ins

canım inşallah tez zamanda alırsınız güzel haberi

Çok yapılacak birşey yok aslında yani bir şekilde ya embriyo kalitesindeen ya rahimde bir durumdan tutunuyor ama ilerlemiyor. Eğer tedavinin başındaysanız çok ayrıntılı testlere gerek olmuyor genelde kısa sürede yeniden yapılan denemelerde güzel sonuç alınabiliyormuş benimde yazın bir kimyasal gebeliğim oldu keseyi göremeden değerim düştü benim. Ama bu bir bakıma iyi rahimde bebeğin tutunması için sorun olmadığını gösteriyor geneli embriyo kalitesi ile ilgili benim yavaş gelişen 6. gün blast olan grade 2 ama bc kalitesinde 2 embriyoydu şimdi yeni tedavimde 5 tane günüyle uyumlu 5. gün embriyosu donduruldu yılbaşında transfer olacak hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…