Kimyasal gebelik sonrası tekrar hamileyim.

Beril M T

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
26
27
31
Selamlar Hanımlar, çok sıkı takipçinizim ve ilk kez başlık açıyorum. Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım ve 20 Mayıs'ta regl oldum. Ovulasyon takibi yaparak tekrar denedik ve bugün predictor testi ile hamile olduğumu öğrendim ancak katiyen sevinemiyorum. Ya yine kimyasal gebelik olursa? Bu durumu yaşamış olan arkadaşlardan nasıl bir süreç geçirdiler öğrenmek istiyorum. Üst üste kimyasal gebelik olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ben de kimyasal gecirdim sonrasında hamile olduğumu öğrendim ama sevinemedim hcg düşük acaba yine mi kimyasal diye sonrasinda gec döllenme olduğunu öğrendim şuan sağlıklı bir gebelik yaşıyorum şükür.

Ben de 20 mayista bebegimin kalbinin durmasi sebebiyle kurtaj oldum. Tekrar regl olmayinca cuma test yaptim pozitifti hemen kan verdim 23.58 di betam ama malesef bugun 22.07 olmus yani kimyasala dondu umarim saglikli bir gebelik elde edersin ve ederiz

Bende bir kez kimyasal gecirdim arkasina bi de bos gebelik oldu sonra gerekli tum testleri yaptirdim rahimde cok kalin bir perde cikti neredeyse rahmin yarisini kaplamis... ameliyat oldum alindi perde ve simdi yine Hamileyim ama hala doktora gitmedim korkudan gidemiyorum...

Arkadasimin da bir kimyasali oldu birkac ay sonra tekrar hamile kaldi simdi bir oglu var onda tekrarlamadi

youtubeda izledim bir bayanın 4 defa üstüste olmuş:/ bu ay bende olduğum için araştırdığımda gördüm.. umarım güzel sonuç alırsınız

Bende tüp bebek oldum şuan kimyasal geçiriyorum. Adet olmayı bekliyorum
Üst üstte kimyasal olanları duydum canım ben. Ama kimyasal sonrası hemen gebe kalanda gördüm

Canım ben 2 defa geçirdim kimyasal gebelik 5 ay arayla. Artık boşverdim bende nasibimde ne varsa onu yaşarım dedim son kimyasalımdan sonra bir kere adet oldum sadece onun ertesi ayı hamile olduğumu öğrendim şu an doğumuna 1 ay kaldı. Demek istediğim kimyasal gebelik hiç bi şekilde tekrar hamile kalmana engel değil bir sağlık sorunu da değil sadece vücudun sağlıklı bir gebelik istiyor sağlıksız gebeliği de vücudundan atıyor olayı bu. İnşallah bu defa hamilesindir sağlıklı bir gebelik olur herşeydrn önemlisi.

Kimyasaldan sonra regl oldunuz mu acaba ? Bende kimyasal geçirdim 17 gün gecikti hala olmadım da merak ediyorum

Şimdilik her şey yolunda gidiyor, yolk kesesi göründü ama embriyo görünmedi henüz. Şimdi de acaba boş gebelik mi diye kafamda kurmaya başladım. Çok stresli bu anne olma süreci, bir de doğunca daha fena dertler başlıyor :)

Yolk kesesi göründüyse boş gebelik olmadığı anlamına geliyor demişti doktorum. Bir hafta sonra falan yine gittim kalp atışını duyduk çok şükür. Sende stres yapma dicem de bende yaşadığım için hepsini ne desem boş:)

bende kimyasal yaşıyorum suan en son bir sene önce hamile kalabilmiştim ve kimyasal olmuştu bu 4 .kimyasalım inşallah arası çok uzun sürmez hemen hamile kalabilirim ve sağlıklı olur

bende kimyasal yaşıyorum suan en son bir sene önce hamile kalabilmiştim ve kimyasal olmuştu bu 4 .kimyasalım inşallah arası çok uzun sürmez hemen hamile kalabilirim ve sağlıklı olur
Inşallah, eşinizin sperm kalitesi en önemli etken. Sizin tüpleriniz açık. Ona baktırmanızı öneririm

Canım hamileliğin nasıl geçiyor bebiş göründü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…