Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 23 Haziran’da regli oldum 2 Temmuz’da kardiyoloji randevumda doktor betaya da baktı 39.73 çıktı 4 Temmuz’da kimyasal oldu 1 gün kanamam oldu. Şimdi ben bu ay ki reglimi hangi tarihte olmam gerekiyor. Kafamda deli sorular
Eğer adetin hep düzenli geldiyse gebelik öcesine kadar, bu ay geçen aydan "normalde" 7-10 gün sonra gelir. Kimyasal gebelik sonrası tekrar hamile kalmak kolaylaşıyor. Umarım minik prens(es) bu kez tutunur.
Eğer adetin hep düzenli geldiyse gebelik öcesine kadar, bu ay geçen aydan "normalde" 7-10 gün sonra gelir. Kimyasal gebelik sonrası tekrar hamile kalmak kolaylaşıyor. Umarım minik prens(es) bu kez tutunur.
28 Temmuz - 2 Ağustos arası adetin gelme durumu olduğu için, yumurtlama gününü geçirmiş bulunmaktasın şuan. Ben bekle, vücudun kendine gelsin, öyle dene derim.
28 Temmuz - 2 Ağustos arası adetin gelme durumu olduğu için, yumurtlama gününü geçirmiş bulunmaktasın şuan. Ben bekle, vücudun kendine gelsin, öyle dene derim.