Kimyasal gebelik sonrası regl

MgKsz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
4
1
1
40
Kızlar 23 Haziran’da regli oldum 2 Temmuz’da kardiyoloji randevumda doktor betaya da baktı 39.73 çıktı 4 Temmuz’da kimyasal oldu 1 gün kanamam oldu. Şimdi ben bu ay ki reglimi hangi tarihte olmam gerekiyor. Kafamda deli sorular 🤔

Eğer adetin hep düzenli geldiyse gebelik öcesine kadar, bu ay geçen aydan "normalde" 7-10 gün sonra gelir. Kimyasal gebelik sonrası tekrar hamile kalmak kolaylaşıyor. Umarım minik prens(es) bu kez tutunur.

Eğer adetin hep düzenli geldiyse gebelik öcesine kadar, bu ay geçen aydan "normalde" 7-10 gün sonra gelir. Kimyasal gebelik sonrası tekrar hamile kalmak kolaylaşıyor. Umarım minik prens(es) bu kez tutunur.
Evet düzenli normal de hep 26-27 günde bir oluyordum. Yani şu zamanı değerlendirmek gerekir mi yoksa regliyi mi beklemeliyim

28 Temmuz - 2 Ağustos arası adetin gelme durumu olduğu için, yumurtlama gününü geçirmiş bulunmaktasın şuan. Ben bekle, vücudun kendine gelsin, öyle dene derim.

Benim ayni gunundr gelmisti canim yani 7sinde kimyasal kanamam basladignda bir daha ki ay yine 7sinde olmustm

Back