• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası normal gebelik yaşayanlar yardım lütfen

ddmozgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2022
32
2
1
35
Arkadaşlar kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar belirtiler aynımıydı? Lütfen yardım edin.kimyasal gebelikte yumurtlama sonrası gösümde yanma sızlama vardı sürekli.yine aynı belirtiyi beklemeli miyim? Yardımcı olur musunuz?

Kimse yazmamış ve illaki yaşayanlar vardır yardımcı olmak istemiyor kimse bellki.yine de teşekkürler.

Arkadaşlar kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar belirtiler aynımıydı? Lütfen yardım edin.kimyasal gebelikte yumurtlama sonrası gösümde yanma sızlama vardı sürekli.yine aynı belirtiyi beklemeli miyim? Yardımcı olur musunuz?
Herkesin belirtisi farklı bende kimyasal gebelik geçirdim ama bi belirtim yoktu

B
Arkadaşlar kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar belirtiler aynımıydı? Lütfen yardım edin.kimyasal gebelikte yumurtlama sonrası gösümde yanma sızlama vardı sürekli.yine aynı belirtiyi beklemeli miyim? Yardımcı olur musunu

Herkesin belirtisi farklı bende kimyasal gebelik geçirdim ama bi belirtim yoktu
Benimde şimdi test yaptım kimyasal gebelik 18 lik değer 6ya düştü ve bugün adet gecikmenin 4. Gününü yaşıyorum belirtilere gelecek olursak sık idrara çıkma memelerde şişme ve ağrı hafif hafif mide bulantısı uykuya meyil ve bazen baş ağrısı bunların hepsini yaşadım ve kesin hamileyim dedim oda kimyasal gebelik çıktı nasip işte bundan sonra ne yaşayacağımı bilmiyorum bende ilk kez yaşadım

Benimde şimdi test yaptım kimyasal gebelik 18 lik değer 6ya düştü ve bugün adet gecikmenin 4. Gününü yaşıyorum belirtilere gelecek olursak sık idrara çıkma memelerde şişme ve ağrı hafif hafif mide bulantısı uykuya meyil ve bazen baş ağrısı bunların hepsini yaşadım ve kesin hamileyim dedim oda kimyasal gebelik çıktı nasip işte bundan sonra ne yaşayacağımı bilmiyorum bende ilk kez yaşadım
Bu ara çevremde çok fazla duyuyorum ve hepsi 1 ay geçmeden hamile kaldı şu anlık sağlıklıkar

Ben yaşadım iki defa
Ama gidip kan testi yaptirmasam kimyasal gebelik olduğunu bile anlamazdım
Sonra adet oldum ve değer düştü bitti

Cnm bende 1 kürtaj iki kimyasal gebelik geçirdim gıda takviyesi falan kullanmışlar mi sağlıklı gebelik için

Back