casablance Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2020 73 25 30 25 Kasım 2024 Konu Sahibi ciceklerisever #21 ciceklerisever .!.: Arkadaslar merhaba zor bir surec geciriyorum. Kimyasal gebelik sonrasi kanamaniz ne zaman basladi ? Suan doktorum kimyasal gebelikten supheleniyor. Betam artmadi. Takip edecegiz dedi Genişletmek için tıkla... Sizin başladı mı kanama
ciceklerisever .!.: Arkadaslar merhaba zor bir surec geciriyorum. Kimyasal gebelik sonrasi kanamaniz ne zaman basladi ? Suan doktorum kimyasal gebelikten supheleniyor. Betam artmadi. Takip edecegiz dedi Genişletmek için tıkla... Sizin başladı mı kanama
C ciceklerisever Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 87 28 30 25 Kasım 2024 Konu Sahibi ciceklerisever #22 casablance .!.: Sizin başladı mı kanama Genişletmek için tıkla... bugun ağrılarım basladı sankı regl olmusum gıbı kanamam basladı suan cok az
casablance .!.: Sizin başladı mı kanama Genişletmek için tıkla... bugun ağrılarım basladı sankı regl olmusum gıbı kanamam basladı suan cok az
casablance Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2020 73 25 30 25 Kasım 2024 Konu Sahibi ciceklerisever #23 ciceklerisever .!.: bugun ağrılarım basladı sankı regl olmusum gıbı kanamam basladı suan cok az Genişletmek için tıkla... İlacı bıraktıktan sonra kaçıncı gün?
ciceklerisever .!.: bugun ağrılarım basladı sankı regl olmusum gıbı kanamam basladı suan cok az Genişletmek için tıkla... İlacı bıraktıktan sonra kaçıncı gün?
C ciceklerisever Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 87 28 30 25 Kasım 2024 Konu Sahibi ciceklerisever #24 casablance .!.: Merhaba ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama başladı? Genişletmek için tıkla... ben ilaç kullanmadım hıc bu surecte ama sız hangı ılactan bahsedıyorsunuz
casablance .!.: Merhaba ilacı bıraktıktan kaç gün sonra kanama başladı? Genişletmek için tıkla... ben ilaç kullanmadım hıc bu surecte ama sız hangı ılactan bahsedıyorsunuz
casablance Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2020 73 25 30 25 Kasım 2024 Konu Sahibi ciceklerisever #25 ciceklerisever .!.: ben ilaç kullanmadım hıc bu surecte ama sız hangı ılactan bahsedıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Progestan fitil kullanmadınızmı
ciceklerisever .!.: ben ilaç kullanmadım hıc bu surecte ama sız hangı ılactan bahsedıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Progestan fitil kullanmadınızmı
C ciceklerisever Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 87 28 30 25 Kasım 2024 Konu Sahibi ciceklerisever #26 casablance .!.: Progestan fitil kullanmadınızmı Genişletmek için tıkla... yok hayır doktorum herhangı bır ılac vermedı bana. cuma tekrar kontrole gıdıcem bakalım.
casablance .!.: Progestan fitil kullanmadınızmı Genişletmek için tıkla... yok hayır doktorum herhangı bır ılac vermedı bana. cuma tekrar kontrole gıdıcem bakalım.
casablance Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2020 73 25 30 25 Kasım 2024 Konu Sahibi ciceklerisever #27 ciceklerisever .!.: yok hayır doktorum herhangı bır ılac vermedı bana. cuma tekrar kontrole gıdıcem bakalım. Genişletmek için tıkla... Anladımm o zaman kimyasal öğrendikten kaç gün sonra başladı sizin
ciceklerisever .!.: yok hayır doktorum herhangı bır ılac vermedı bana. cuma tekrar kontrole gıdıcem bakalım. Genişletmek için tıkla... Anladımm o zaman kimyasal öğrendikten kaç gün sonra başladı sizin
C ciceklerisever Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 87 28 30 25 Kasım 2024 Konu Sahibi ciceklerisever #28 casablance .!.: Anladımm o zaman kimyasal öğrendikten kaç gün sonra başladı sizin Genişletmek için tıkla... bugun reglimin gecıkmesının 9.günüydü. gebelik hafta olarak da 5.haftaya gırmek uzereydım.
casablance .!.: Anladımm o zaman kimyasal öğrendikten kaç gün sonra başladı sizin Genişletmek için tıkla... bugun reglimin gecıkmesının 9.günüydü. gebelik hafta olarak da 5.haftaya gırmek uzereydım.