Kimyasal gebelik sonrasi hamilelik

Hilalklyc

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
17
0
16
29
Kizlar merhaba gecen ay kimyasal gebelik gecirdim adetimin 2nci gunu bebeği düşürdüm doktorum 2ay ara verin dedi ama ben arastirdm ara vermesekte olurmus o yüzden ara vermedik kimyasal gebelik gecirip hemen sonrasinda hamile kalan varmi acaba simdiden teşekkür ederim

Var tabikide canım ben ertesi ay hamile kaldım hiç takma kafana inan düşünmeyince hamile kalıyosun herhangi bir müdahaleye maruz kalmadığım için doktorum bana korunmamı söylememişti o yüzden içini ferah tut Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :)

Ben ara vermedim ve 2 ay sonra hamile kaldim

O kadar cok istiyodum ki 6 ay sonra hamile kaldim oda kimyasal gebelik oldu herseyde bir hayr vardir doktorum korkma nerdeyse her kadinda gorulebilen bişey hamile kaliyosun demekki dedi ama cok uzuldum ben şimdide takiyorum kafama kalirmiym die kimisi 8 ay sonra hamile kalmis insallah bende bu ay hamile kalirim Allahin izniyle peki kimyasal gebelikten sonra bidahaki hamile kaldığınızi basil anladiniz belirtiler aynimiydi kizlar

Bende kimyasal gebelik yasadim ve 2 ay sonra hamile kaldim uzulme sakin kafana takma cok kadinda oluyor ozellikle ilk bebek

Takmamaya çalışıyorum ama takiyorum ya ruyama giriyo artik hamileyim die :) inşallah bende hemen kalirim Allahin izniyle smdi kac aylik hamilesiniz acaba

Rabbim kucagina sag salim almayida nasip etsin canm insallah :) ne kac ay gecti canim anlamadim

Canm daha gecen ay oldu bu ayin 2sinde adet oldum 4undede bebeği dusurdum işte 1 ay oluyo yani

Insallah bu aydan pek umitli değilim ama insallah kalirim vicut kendini acaba kac ayda topluyo tabi bunyeye de bağlı ben gecen ay kimyasal gebelikte belirtileri adetime 10gun kala gormustum gogus agrisi kasik agrisi falan bu ayda dün geceden beri goguslerimde hassasiyet var kasiklarim ara ara agriyo belki vicut kendini topluyodur

Insallah en kisa zamanda tekrar yasarsin o duyguyu

kızlar merhaba bende geçen ay 20 sinde düşük yaptım kimyasal gebelik dedi doktor kanamanın başladığı günü adet günü say dedi hiç de korunmadım yarın tam 1 ay olacak şu anda ne adete dair nede hamileliğe dair bir belirti var acaba ne zaman adet olurum ne zaman test yapmalıyım kafam karışık

arkadaşlar merhaba 3 kezdir yumurtlama gerçekleşiyor hücre rahim duvarına yerleşmeden kan ile atıyorum ve kimyasal gebelik oluşuyor sizce sebebi nedir ve başına gelen var mı? yardımcı olur musunuz rica etsem..

arkadaşlar merhaba 3 kezdir yumurtlama gerçekleşiyor hücre rahim duvarına yerleşmeden kan ile atıyorum ve kimyasal gebelik oluşuyor sizce sebebi nedir ve başına gelen var mı? yardımcı olur musunuz rica etsem..

Merhaba,
Benimde ilk denemede kimyasal gebelik olmuştu.. Üzerinden 5 ay geçti hala hamile kalamadım.. Nasipten öteye yol yok malesef.. Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah..

Canım bilemedimki simdi en doğru cevabı doktorun verecektir sana bence güvenilir bir kadın doğumcu bul

slm kızlar bende 29 şubatta düşük yaptım kimyasal gebelikti ilk hamileliğimdi şuan yumurtlama dönemim beklemedeyim daha hamile kalamadım ama bu ay çok istiyorum inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…